Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Rita minden rendben lesz, ne aggodalmaskodj, meglátod majd ott lesz a csöpike. :)
lulu
Köszi Lulu aranyos vagy!Nagyon bízok benne hogy két hét múlva már látjuk a kicsikémet.:)
Azért a hétvégén csinálok egy tesztet és remélem hogy az már iszonyatosan erős lesz!!!Rita
Marcsi te mikor csinálsz még egy tesztet?
Rita figyelj csak, van egy naptár, ami tök jól mutatja hogy hányadik hétben és napon vagy. Nekem 5 hét és négy napon járok most, pénteken töltöm a 6. hetet, mire uh-ra megyek 7. hétben fogok járni, tehát te is !!!! Most vagy a 4-5 héten, két hét múlva látszódni fog:))) Amikor terhes lettem tavaly ahogy megcsináltam a tesztet már hívtam is a dokit és 2 napra rá megnézett Uh-al, és csak megvastagodott méhnyálkahártyát érzett, majd hüvelyi uh-al látott egy pici foltot amit petezsáknak mondott nagyon pici volt, és két hét múlva visszahívott és láttuk a petezsákot 6 mm-es volt és volt benne egy szikhólyag, aztán rá 1 hétre megint visszarendelt, és akkor volt szívhang, aztán utána már csak a 10 hetesre kellett mennem, kisgenetikára, de sajna már nem került rá sor:(
Úgyhogy van egy oldal ahol kiszámíthatod hol tart a terhességed, melyik napon hány hetes leszel meg ilyenek, mindjárt belinkelem:
Moncsi ezen az oldalon van ovuláció kiszámítása is:))) Sőt nekem még azt is megmutatta hogy szept 29-én fogant, és tényleg a peteérés idején 3 egymást követő napon voltunk együtt és az utolsó nap szept 29 volt:))))))
Majd írd meg mi lett:)
Vica
Ja, lányok lekopogom, de nagyon kevés barnám volt már mára, szinte semmi, úgyhogy jó ez a tabletta:)Remélem így is marad, mert nagyon rossz emlékeim vannak.
Pénteken csinálok még egyet ami már remélem full pozi lesz!!
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!