Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
1341/1402 anonim válasza:
Jól van, nem is vettem be semmit most sem, inkább tűröm a fájdalmat és várom, hogy vége legyen a napnak aztán ha hazamegyek akkor próbálok aludni egyet hátha elmúlik.Amúgy én migrénes vagyok, mostanában elég sokat jelentkezett a rohamom sajnos.De remélem hogy mostmár a terhesség alatt nem lesz egyszer sem.Állítólag ilyenkor nincsen mert kitágulnak az erek, többekközt az agyban is.Rita
1343/1402 anonim válasza:
Moncsi neked is szépen megy fel a hőd :)
lulu
1344/1402 anonim válasza:
Gratulálok a kismamákank! Vigyázzatok magatokra.
Gabchy
1345/1402 A kérdező kommentje:
Köszi Lulu, de tuti nem lesz ebben a hónapban semmi.
Na mi lesz csajok, nyitunk egy új topicot, akiknek nem sikerült? Már hárman megbabásodtak! :)
2011. okt. 18. 15:39
1347/1402 A kérdező kommentje:
Ok Niki, megvárjuk többi csajt és megbeszéljük. Marcsiék szerintem már a terhesség topicban fognak dumcsizni. Novemberben nekünk is sikerülni fog!!!! És 2012 augusztusban szülünk! XP
2011. okt. 18. 17:33
1348/1402 anonim válasza:
Moncsi nyissunk új topikot!!!
lulu
1349/1402 anonim válasza:
Moncsi, mi veletek akarunk dumcsizni mégha babát várunk akkor is.Nem megyünk sehova csak ha nyittok új topikot akkor követünk benneteket.Rita
1350/1402 A kérdező kommentje:
Akkor szavazzatok! XD
Csak az a baj Ritám, hogy ti már másról beszélgettek, nektek már más a téma. Ez a bekattant tyúkok topicja, mi még egy kicsit el vagyunk kenődve, egymás görbéjét nézegetjük, elemezzük, ti már remélem babaruhákat!! :D
2011. okt. 18. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!