Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
NYISSUNK TOPIKOTTTTT!
LULU
legyen a neve: Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk novemberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
jaj nem jó, október van még :D tényleg bekattantam
lulu
Lulukám imádlak!
Nem tudom, jó ez is, lehet marad?
Csak már kétféle téma megy, a babások úgy látom inkább egymással beszélgetnek, a leendő babásak meg egymással. Pl. az én görbémmel sem foglalkozik senkiiiiiiiiiiii!!!!!
Kénytelen voltam kérdést feltenni. Meg vagyok sértődveeeeeeeeeeee!
nyissunk újat. kellenek az új emberek akik hasonló helyzetben vannak mint mi
lulu
Nyugi,jönni fog az a baba,és még koránt sem biztos hogy nem sikerült!Tudod,még meg nem jön a menzi,addig van remény!Fel a fejjel!Addig meg szeresd a két gyönyörű gyerkőcödet,ha megszületik a pici,úgyis kevesebb időd jut rájuk!:)
Kül,nem is tudjátok elképzelni hogy én is mennyire vágyom egy babára!Nekünk első baba lenne,és mindent megadnék hogy végre sikerüljön.
Jaaaaajjjjj,csajok,holnap megyek Hsg-re,nagyon félek!!!!Szoritsatok értem,hogy szerencsésen túléljem.8-ra megyek,gondoljatok rám!!!zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!