Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
 1291/1402 anonim ***** válasza:
100%

Niki!Az a pecsételés lehet hogy tényleg beágyazódás lesz!!!

Lulu ne csüggedj neked is sikerülni fog, hidd el.Itt leszünk veled és bíztatunk!!!Rita

2011. okt. 18. 08:14
 1292/1402 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi Lulu sikerülni fog hamarosan.

Nem szabad elkeseredni lányok!

Beindult a lavina nyugi!!!!

Köszönöm csajok :)

Rita remélem minden oké lesz a dokinál :)

Ahogy ülök feszül a méhem az normális??? M

2011. okt. 18. 08:18
 1293/1402 anonim ***** válasza:
100%

rendesek vagytok lányok.

még dolgozni sincs kedvem, egész nap otthon lennék és lazulnék. férjemmel nem lehet sehova sem menni, ő mindig gépezik.

MIÉRT VAN MÉG MINDIG FENT A HŐM??:(((((8

KOMOLYAN MONDOM senki sem tudja rá a választ. mensi első napján leesett és utána azóta fent van 36.9 kerekítve 37 fokos vagyok már 2 hete!!!!!!!!!! kikészülök!

na jó nem hisztizek. RELAX.

lulu

2011. okt. 18. 08:19
 1294/1402 anonim ***** válasza:
100%

ez a görbém, szerintetek miért van fent a hőm???

[link]

2011. okt. 18. 08:36
 1295/1402 anonim ***** válasza:
100%
lulu voltam megint.
 1296/1402 anonim ***** válasza:
100%

Lulu csináltál terhességi tesztet?

Marcsi a feszülés tök normális, helyezkedik a babukád:))))

Lehet hülyének fogtok nézni de én is úgy érzem hogy ikreim lesznek:))))) Sose foglalkoztam ezzel a témával, most egyre többet, hol a jobb oldalon nyilal bele, hol a bal oldalon, jövőhéten ha minden oké kiderül úgyis:)))))Szedem az utrogestant, lekopogom, de múlik a barnám is:)))) Engem az se érdekelne ha ikreim lennének, csak megszülessenek, olyan régóta várjuk már ezt a pillanatot:)))

1297/1402 anonim ***** válasza:
100%

mondjatok valamit a görbémre lécci.

lulu

2011. okt. 18. 08:38
 1298/1402 anonim ***** válasza:
100%

Most látom lulu, hogy csináltál. Hát passzolom a kérdést nem tudom miért ilyen magas a hőd, lehet hogy egy ciszta is magasan tudja tartani a hőt. Orvoshoz nem mész? Egyidőbe méred a hőt? Olyat is olvastam már hogy valaki terhes mégis megvan neki legalább 4 hónapig, de nálad látom a tesztek negatívak, szóval érdekes

Vica

2011. okt. 18. 08:40
 1299/1402 anonim ***** válasza:
100%
Lulu ne aggódj nem csak neked nem sikerül.Sajna nekünk sem.Úgy érzem hogy ha sokáig nem jön a baba,akkor én depressziós fogok lenni.Kezdek csúszni lefelé:minden kis apróságon elsirom magam,tegnap este elkezdtem sirni,mert k.o. a férjem nem akar velem beszélgetni...Egyszerűen nem birtam abba hagyni a zokogást,pedig szegény párom már ölelgetett,puszilgatott.A szivem mélyén tudtam hogy nem ő vele van a gond,hanem azzal hogy nem jön a baba.Már annyira szeretnék anya lenni!A környezetemben mindenkinek ripsz-ropsz összejön a pici,én meg topogok egy helyben.Már emberek közelébe sincs kedvem menni,csak ülnék itthon magányosan...zsuzsi
2011. okt. 18. 08:43
 1300/1402 anonim ***** válasza:
100%

ezen jobban el lehet igazodni

[link]

lulu

2011. okt. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!