Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Niki!Az a pecsételés lehet hogy tényleg beágyazódás lesz!!!
Lulu ne csüggedj neked is sikerülni fog, hidd el.Itt leszünk veled és bíztatunk!!!Rita
Nyugi Lulu sikerülni fog hamarosan.
Nem szabad elkeseredni lányok!
Beindult a lavina nyugi!!!!
Köszönöm csajok :)
Rita remélem minden oké lesz a dokinál :)
Ahogy ülök feszül a méhem az normális??? M
rendesek vagytok lányok.
még dolgozni sincs kedvem, egész nap otthon lennék és lazulnék. férjemmel nem lehet sehova sem menni, ő mindig gépezik.
MIÉRT VAN MÉG MINDIG FENT A HŐM??:(((((8
KOMOLYAN MONDOM senki sem tudja rá a választ. mensi első napján leesett és utána azóta fent van 36.9 kerekítve 37 fokos vagyok már 2 hete!!!!!!!!!! kikészülök!
na jó nem hisztizek. RELAX.
lulu
Lulu csináltál terhességi tesztet?
Marcsi a feszülés tök normális, helyezkedik a babukád:))))
Lehet hülyének fogtok nézni de én is úgy érzem hogy ikreim lesznek:))))) Sose foglalkoztam ezzel a témával, most egyre többet, hol a jobb oldalon nyilal bele, hol a bal oldalon, jövőhéten ha minden oké kiderül úgyis:)))))Szedem az utrogestant, lekopogom, de múlik a barnám is:)))) Engem az se érdekelne ha ikreim lennének, csak megszülessenek, olyan régóta várjuk már ezt a pillanatot:)))
mondjatok valamit a görbémre lécci.
lulu
Most látom lulu, hogy csináltál. Hát passzolom a kérdést nem tudom miért ilyen magas a hőd, lehet hogy egy ciszta is magasan tudja tartani a hőt. Orvoshoz nem mész? Egyidőbe méred a hőt? Olyat is olvastam már hogy valaki terhes mégis megvan neki legalább 4 hónapig, de nálad látom a tesztek negatívak, szóval érdekes
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!