Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Láttam Moncsi de én ezt nem értem..
Azt olvastam h pozi ovuteszt után van annyi LH hormon h megrepedjen a tüsző és kiszabaduljon a petesejt, mert az LH hormon segíti a tüsző repedést..
Nem értem mi van most.M
Hát figyelj ha hétfőn volt tényleg az ovud, akkor még jól is elsülhet a dolog mert a vasárnapi fickók még vígan éltek akkor..
Félek hogy mostmár csökkenni fog a hőm.. elindult az lefele szerintem..
Rita teszteltél???? M
Marcsim, ha hétfőn lett volna ovum, akkor nem lett volna tegnap és tegnap előtt pozi a teszt, meg ovus fájdalom sem.
A te görbéddel nincs semmi baj!
Hát akkor hogy van ez most???
Ha tegnap meg előtte volt pozi akkor elvileg ma lesz az első negatív nap, akkor még mindíg időben vagytok!!!
Vagy nem tudom hogy van már ez.. Totál belekavarodtunk már. M
moncsi valószínű, hogy kilökődött a petesejt.
lulu
jó reggelt egyébként :D
sajnos negatív lett a tesztem, csináltam egyet hátha mégis terhes vagyok mensi alatt, de nem. na mindegy. itt van ez a hónap, nem adom fel.!
lulu
én ma elkezdtem szedni a barátcserje golyókat. napi 2x20 reggel 10 meg délután 10, este meg a bromocriptin.
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!