Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
981/1402 A kérdező kommentje:
Zsüli közölte, hogy odacsücsüjök anyájoz, féjek a bogától. A bogár egy légy, most le kell csapnom, mert nem nyugszik :D
2011. okt. 14. 10:53
982/1402 A kérdező kommentje:
Lulukám igazad van, de marha nehéz. Mindig akkor nyugszok meg egy kicsit, mikor megjön, és újra lehet kezdeni előről mindent. Remélem már nem hónaljban hőmérőzől!
2011. okt. 14. 10:55
983/1402 anonim válasza:
szájban csináltam ma már.
Nyugtatót meg azonnal felejtsd el, nehogy még1x ilyet csinálj, az tényleg nem tesz jó a testednek. Ha megjön a párod akkor már teljesen minden más lesz, tényleg megnyugszol, ha megjön a mensid akkor kezdődik egy új hónap új reménnyel. Én szorítok mindenkinek szívből, hogy sikerüljön!
lulu
ui: Marcsi te aztán 100% hiperaktív vagy :D Jó értelemben. :)
984/1402 A kérdező kommentje:
Most nézegettem a ciklus.hu-t, de akkor miért jelöli már az ovu előtt 6 nappal, hogy lány lehet, meg utána két nappal a fiút.Tehát 10 napra rakja a termékeny napokat?!
2011. okt. 14. 11:10
985/1402 anonim válasza:
Moncsi, megvannak az LH tesztjeid lefotóznád őket olyan sorrendbe amilyen napokon csináltad?
986/1402 anonim válasza:
MONCSI!!!! A ciklus.hu-n nem mindig jelöl jól. Nekem például amikor peteérésem volt és együtt voltunk, azt jelölte hogy meg kell jönnie! NE HIGGY MÁR EZEKNEK!!!
987/1402 A kérdező kommentje:
Megvannak, de nem tudom hogyan kell feltenni, lefényképezni még le tudnám, de felrakni....:(
2011. okt. 14. 11:15
988/1402 anonim válasza:
Ha már az ovutól ennyire kivagy bukva, mi lesz ha a mensi előtti bizonytalan napokat nézegeted??? Nyugi máár, ha ennyire görcsösen sőőt már erőszakosan foglalkozol ezzel, nehezen fog így összejönni! Nyugodj meg légyszíves , várd haza apát és akkor legyetek együtt amikor élvezitek , ne kötelezőből, úgy sosem fog sikerülni, egymást élvezzétek jó????
Vica
989/1402 anonim válasza:
töltsd fel a képtár.hu-ra:)vagy képfeltöltés.hu-ra és azt a linket rakd ide be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!