Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
 951/1402 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen lányok.Nagyon halovány még szóval nem nagyon élem bele magam, arra gondoltam hogy majd jövőhéten kedd magasságában is csinálok még egyet.Tényleg nagyon halvány.Ne nézzetek hülyének, de elhoztam a táskámba magammal és időnként ránézek hogy nem-e eltűnt.De nem ott van még!!:)

Remélem hogy mindenki pozitívat fog tesztelni hamarosan hidd el Móni neked is fog sikerülni.Én tudom!!!Látod nekem akinek elvileg nagyon spontán nem is lehetne gyermeke nekem is sikerült akkor neked tuti hogy sikerülnie kell.Rita

2011. okt. 14. 09:14
 952/1402 anonim ***** válasza:
Gratulálok Rita!Tényleg elindult valami!:) Sajna én sem babásodom,remélem ebben a hónapban ez változni fog.Kaptam a dokitól clostyt,meg szerdán hsg.zsuzsi voltam
2011. okt. 14. 09:15
 953/1402 anonim ***** válasza:
Köszi Zsuzsi, itt mindenkinek lesz babukája hamarosan!!!Rita
2011. okt. 14. 09:18
 954/1402 A kérdező kommentje:

Rita, ez már babuka, az biztos!!!

Annyira fáj a hasam, remélem csak próbálkozik a szervezetem, és még nem volt semmi. Délután csinálok még egyet. A páromnak már mondtam tegnap, hogy reggel mivel kezd:)

Azt mondta, már nem vagyok normális, jobb ha lakadok az internetről, mert tiszta bolond vagyok. Mondtam neki, csak úgy viheti a fiamat reggel meccsre, ha előtte engem elintéz XD Azt mondta ok, ennyi nap után nem fog sokáig tartani XD

Nagyon fáj a hasam, nem értem én

2011. okt. 14. 09:26
 955/1402 A kérdező kommentje:
Lányok, úgy fájnak a petefészkei, alig tudok ülni. Szabadna fájnia, ha már megvolt az ovu?!
2011. okt. 14. 09:32
 956/1402 anonim ***** válasza:
Rita holnapi már erősödik tuti!!!:)
2011. okt. 14. 09:37
 957/1402 anonim ***** válasza:

Moncsi!Szerintem még ti is időben tudtok majd együtt lenni!!Tuti!!

Holnap még nem csinálok tesztet majd csak hétfőn, mert elvileg vasárnap kellene hogy megjöjjön.Azt megvárom és utána csinálok csak tesztet.Kicsit félek azért.Rita

2011. okt. 14. 09:45
 958/1402 anonim ***** válasza:

Megjöttem lányok!

Rita annyira örülök neked!!!! Remélem erősödni fog hamarosan!

Vica nagyon izgulok, dehogy haragszom amiért megmutattad a görbét :)

Jaaaj :D

Nyugi Moncsi nem csúsztok le semmiről :)

Lányok vasárnap tesztelek olyan biztató a görbém :)

Jaaaj de izgulok!!!!!!!!!!

M

2011. okt. 14. 09:53
 959/1402 anonim ***** válasza:

Ne félj, a hőd nagyon magasra ugrott tuti a baba:)))Nagyon vigyázz magadra, semmi erőlködés, wc-n se érted??? Nehezeken nem szabad emelni ígérd meg!!!

Vica:)

2011. okt. 14. 09:54
 960/1402 anonim ***** válasza:
Marcsiiii drukkolok nagyon!!!!!!
2011. okt. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!