Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Marcsii remélem nem baj, de megkérdeztem a görbédet attól a lánytól aki nálam is megállapította a görbét, nagyon szakértő és ezt írta rá:
"Vica! Ha holnap is ilyen magasságokban a hője, akkor hétfőn ellőhet egy tesztet 9.dpo-n van ma, szépen megugrott a hője, szerintem ha fennmarad, akkor neki is trifázisa lesz"
Reméljük marad magasan:))))
Amint nagyobb mértékű lesz emelkedés akkor megtörtént a peteérés egyelőre folyamatban van, szerintem holnap elkapjátok!!!!!!!
Vica
Jó reggelt csajok!!Én az éjjel nem aludtam semmit nem tudom miért talán front volt.Mára így alakult a görbém:
Reggel megcsináltam a tesztet POZITÍÍÍÍV, de nagyon halvány, szóval még nem mondtam el senkinek csak nektek, mert tényleg elég halvány.Remélem hogy fog még erősödni!Rita
Ritaaaaaaaaaaaaa de jóóóóóóóóóóóó, nagyon szép a görbéd!!! A halvány pozitíííív is pozitííív, holnap reggel erősödni fog!!! Halkan gratulálok neked tiszta szívből!!! Elindult a lavina:))))))
Vica
Rita, gratulaaaa. XD úgy örülök. :)
Moncsi, nyugi én sem babásodok. :(
Anita
Gratulálok Rita! Ez igen!
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!