Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Moncsi, ha 2 órával korábban mérted mint szoktad akkor azért volt olyan alacsony a hőd, az nagyon sokat számít, becsapós. Akkor valószínűsíthető hogy mostanában van a peteérésed, szerintem ha holnap reggel elkapod apát még belefér!!!!!:))))
Marcsi ez a görbe annyira jóóóó, és szupiii, hasonlít az enyémhez emlékszel???? Jaj nagyon drukkolok, tényleg korán teszteltél 2 nap múlva ismételd meg:)))
Moncsi csinálj ovu tesztet ha pozitív mépg mindig akkor az jó, mert a negatív napon szabadul ki a petesejt.
Nagy baj van lányok. Menstruálok de a hőm 36.9 szájban mértem. Ma már szinte alig jött valami, éjszaka nem jött semmi vér. Holnap reggel kell csinálnom egy terhességi tesztet mert nagy valószínűséggel fent áll a terhesség gyanúja.
lulu
Sziasztok!
Vica még egyszer gratulálok, a vécékagylós köszöntés még pár hétig meg lesz, de az jó jel én úgy tudom! :)
Moncsi én sem értek hozzá, ma 7:30 kor keltem (kivételes), megmértem, de máskor 7 előtt fogom, szóval én sem fogom tudni mindig percre pontosan mérni, de talán így is jó lesz. Szorítok, hogy a holnapi nap is jó legyen neked!
Csajok, írtam ki még egy kérdést, mert nem bírok magammal.
Annyira magam alatt vagyok, el sem hiszitek. Szóval, ha hétfőn hajnali fél 4-kor mértem, és nem háromnegyed 6-kor ahogy szoktam, az nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!