Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Persze nem élem bele 100%-ra magam, még csak 3. hónapja próbálkozunk, és nagyon szeretnék már anya lenni, igazság szerint én már 12 éves korom óta azt várom hogy babám legyen..
Reggel azonnal belinkelem majd a görbét hogy izguljunk tovább :)
Majd felnézek később puszi Marcsi
Sziasztok lányok!Nekem folyton fáj a pocim.Tudom hogy nem számít a nap közbeni hő, de én megint megmértem hüvelyben és 37,6 volt.Holnap minden kiderül mert megcsinálom a tesztet.
Marcsi nagyon izgulok érted is és Moncsi érted is hogy időben tudjatok együtt lenni.Még egy kérdés:ha volt pém márpedig úgy néz ki hogy volt valami, akkor utána elvileg 14 napra meg kellene hogy jöjjön, de ez a 14 nap lehet akár 20 is vagy azért ha megtörtént az ovu akkor majdnem 14 napra meg kell hogy jöjjön?Bocs a hülye kérdésért, de nekem soha nem volt rendes ciklusom és nem nagyon tudom ezeket a dolgokat.Rita
Rita a luteális szakasz 14-16 nap között van!
Izgulok érted hogy pozit tesztelj!! :D
M
Én meg a holnaptól félek jó lenne ha fenn maradna a hőm, netán feljebb menne...
Na holnap reggel jelentkezem!
Jó8 M
Rita!
Ahogy előttem írták 14-16 nap a luteális fázis. Nevetni fogsz, de én este is mértem a hőmet, persze nem vezettem, és általában amit este mutatott ugyanolyan lett reggelre is:))nekem legalábbis:) 37 fölött nagyon jóóó:)) Jaj úgy izgulok:))))
Megy a pozitív energia mindenkinek:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!