Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Amúgy a múlt havi görbémbe jobban bíztam nézd Vica ott milyen hőleesés volt azt hittem beágyazódás...
23. ciklusnap! Pfff Marcsi
Drukkoljunk hogy 36,9 vagy a fölött legyen, és akkor igazunk van, ha nem akkor is nagyon esélyes, szépen alakul:)))
Vica
Anitánál is látszik hogy ápr 7-én leesett a hő és újra megemelkedett tehát nála akkor volt a beágyazódás, azután 3 napra már kimutatja a terhességet tök jó milyen érdekes nem?:))))
Vica
Igen nagyon szépen látszik :)
Na mostmár az agyatokra megyek szombatig... :D
Hehe Marcsi
Marcsi, az már nagyon nagy hőleesés volt, az egyértelmű hogy nem sikerült, de ez kicsike csak és kicsikének kell hogy legyen max 1-2 fokot , olyan sokat ne! Sőt hogy őszinte legyek nem is biztos hogy volt peteérésed akkor! De most nagyon bíztató!!!!
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!