Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Na ezért is mondom, hogy van még remény, mert lehet a teszt sem pontos, nekem is az a fajta van.
Leigh
Moncsi én úgy tudom, hogy innentől emelkednie kell a hőnek, nem? Nem szabad leesnie.
lulu
Akkor több topikba is egymással beszélgetünk??? Ez tök jó:)))))))))))))))) Mert én is válaszoltam oda:)))))))))
Figyeljetek csak, amikor én LH teszteltem, nekem állandóan pozitív volt, azt hittem hogy peteérés, közbe kiderült hogy a PCO miatt állandóan pozitívat mutat az LH, szóval amikor azt hittem peteérésem van, valójában semmim se volt:(
Ha jól értelmezem Moncsi, te nem szeretnéd hogy felmenjen vagyis most legyen peteérésed ugye? Ha így van, akkor még várj legalább 3-4 napot hogy fent maradjon, mert az mutatja hogy valóban megvolt-e a peteérés,addig ne légy elkeseredve ok?
Vica:)
Na kicsit belezavarodtam ebbe az ovuteszt kérdésbe...
Elvesztettem a fonalat...
Szerintem a szombat még belefér visítva, de belefér Moncsi.
M
lehet hogy az egész teherbeesés topikot mi tartjuk fent, csak mi kérdezgetünk :D
gyűjtöm a szép görbéket, hogy legyen mihez viszonyítanom ebben a hónapban. de ezen jót nevettem. ide akartam nektek írni, aztán oda írtam véletlenül. :D
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!