Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
801/1402 anonim válasza:
Rita mikor tesztelsz???
Moncsi?? Milyen az ovuteszt? M
802/1402 anonim válasza:
Anita a lányodnak is szép neve van, amúgy mi is fiút vártunk elsőre, vagyis inkább a férjem. De nagy szerelme lett neki a lányunk! :) Anya nincs is neki, ha apa itthon van. :(
Annát sem lehet erőltetni, de van hogy szól, van hogy nem, végül is nem késtek még le semmiről.
Anita neked járni fog bölcsibe?
Moncsi neked bölcsibe jár már a lányod?
Leigh
803/1402 anonim válasza:
Marcsi!Szerintem holnap reggel tesztelek,mert akkor már nem megyek szombaton kézilabdázni nehogy megüssék a pocimat ha terhes vagyok.Szóval holnap ellövök egy tesztet.Elvileg ki kellene már hogy mutassa, ha negatív akkor faszául alakul a PCO-m.Rita
804/1402 A kérdező kommentje:
Lányok, ez totál potzitív! Most mi a francot csináljak?????
2011. okt. 13. 14:36
807/1402 anonim válasza:
Ne parázz mert pozi ovuteszt után 24-36 óra mire ténylegesen bekövetkezik!
Holnap is még pozi lesz úgyhogy szombaton még van esély ha azonnal elkapod apát!!!!! M
808/1402 anonim válasza:
Fel tudsz rakni képet Moncsi!!!???Rita
809/1402 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lenne esély, max délelőtt tudunk együtt lenni. Nagyon fáj a hasam. Tudtam, hogy ez a f@szkalap főnöke keresztülhúzza az egész hetünket. Most már hiába lesz jövő héten szabin.
2011. okt. 13. 14:40
810/1402 A kérdező kommentje:
Rita, nem tudok feltenni sajna, de ez nagyon pozitív, ugyanolyan erős a 2 csík.
2011. okt. 13. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!