Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Nem adom fel, csak ... Nem tudom.
Vica nagyon örülök, hogy sikerült. Vigyázz magatokra. :)
Anita
Lulu ez tényleg fura mennyi szokott lenni az alaphőd?????
Anita ne aggódj előre :)
M
36.4 az alaphőm. de először amikor mértem 36.4 volt de megmértem utána 10 perc és akkor meg ennyi lett, akkor átírom 36.4re mert az volt az első mérésem.
Vica képet!!! Gratula nagyon még1x!
lulu
Lulu, te hol méred és mivel?
Nekem iszonyatosan fájnak a petefészkeim. Szorítsatok, hogy szombatig ne legyen ovum!!!!!
Sikerülni fog mindenkinek, hinni kell benne, bár tudom nehéz, de akkor fog sikerülni amikor az ember nem számít rá. Szorítok mindenkinek!
Ha ebben a hónapban sikerülne, és miért ne sikerülne, kb. akkor születne meg a babánk amikor a szülinapom van, milyen jó is lenne. :)
Az "ovu" tesztek megbízhatóak?
Szép napot mindenkinek és akkor teszteljetek, amikor már legalább egy hete nem jött meg, tapasztalat! A lányomnál is ekkor mutatta ki először, persze van kivétel.
Üdv mindenkinek, Leigh!
Moncsi hónaljban mérem.
Ez a hónapom barátcserjés lesz, úgy döntöttem.
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!