Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Jól van akkor elhiszem hogy minden terhesség más.
Marcsi, lehet hogy mégsem kellene nekünk együtt tesztelnünk.Szerintem te inkább kedden tesztelj.Rita
Anita lehet igazad van és várnom kellene.. Majd meglátom hogy bírom idegekkel.
Pl. ha a hőm véletlen 37 felé menne a kövi napokban akkor vasárnap tuti tesztelnék, de ha nem fog, akkor valószinű nem tesztelek... M
Jó reggelt lányok!
Ma reggel is megcsináltam egy tesztet biztos ami biztos nagyon erős lett a csíkom, Gravi HCG-vel teszteltem:)))))))) 2 hét múlva megyek először uh-ra:D
Ti hogy vagytok?
Ja, képet teszek majd fel, csak tegnap lemerült a fényképezőgépem, telefonnal meg nem tudom ide feltenni:)
puszillak titeket!
Vica
Komolyan mondom nektek irigylem az olyan nőket, akik simán ki bírják várni a mensi idejét, sőtt, még rá pár napot a tesztel..
Annyira szeretnék türelmesebb lenni, de ilyenkorra már mikor tudom h pár nap és kiderül, teljesen bekattanok és nem tudok semmi másra gondolni..
Nem köt le ilyenkor semmi, egyfolytában jár az agyam..
Mindent "égi jelnek" veszek..
Totál idióta vagyok :( M
Nagyon örülök Vica!!!!!!! Boldog babavárást neked!!!!!!! XD
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!