Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
701/1402 anonim válasza:
Jaj Moncsi őszintén szólva nekem is megfordult ez a fejemben.. De figyelj ha belegondolsz, akkor is be leszel kattanva rendesen, csak nem lesz kivel rinyálni...
Legalábbis én erre a következtetésre jutottam.
Mert amikor nem dumcsiztunk akkor is hülye voltam sőtt, szerintem még kattantabb, legalább 6000ft elteszteltem.. Pff szóval érted drágám??? M
702/1402 A kérdező kommentje:
Persze, az augusztusi hónapban én is elköltöttem jó pár ezret tesztekre. Most nem akarok ebbe a hibába esni.
2011. okt. 12. 17:15
704/1402 A kérdező kommentje:
Lányok! Romantikáztok? Jól teszitek! Nekem nincs kivel sajna , a postás is elment már...XD
Jó éjszakát nektek, puszika Moncsi
2011. okt. 12. 20:30
705/1402 anonim válasza:
Nem romantikáztam csak punnyadás volt..
Reggel jövök jó8! M
706/1402 anonim válasza:
Nálunk volt egy kis romantika, remélem a hónap végén meg is lesz az eredménye, igaz az ovu teszt szerint nem, de hátha, a remény hal meg utoljára. ;)
707/1402 anonim válasza:
Leigh voltam, és jó éjt nektek!
708/1402 A kérdező kommentje:
Jó reggelt lányok! Mára így alakulok: [link]
Remélem még két napot kibír! Vagy hétfőn megvolt?
2011. okt. 13. 06:53
709/1402 anonim válasza:
710/1402 anonim válasza:
jó reggelt! Marcsi szép a görbéd. :)
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!