Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Marcsi a lényeg az, hogy ne erőltesd meg magad, ne emelj nehezet, amiről úgy érzed hogy nem esne jól akkor azt hagyd ott :) ilyenkor ez is nagyon fontos.
nagyon szorítok érted
lulu
Köszi lányok! Remélem igazatok lesz.
Rita ha 24.-én volt pé-d már akkor is meg kellett volna jönnie nem?? Pé-től 14-16 napra kellene megjönnie! Vagy félreértettem valamit? Ha nem, akkor reggel tesztelj egyet szerintem!! M
Ritus! a 34.ik ciklus napodon vagy. hány napos egyébként? ha minden igaz akkor a 11.ik dpo-nál jársz. itt már egy erős teszt mutat valamit.
lulu
Úgy fáj a hasam!Nem tudom hogy ez normális e?
Niki
Bocsánat!Nem jól írtam 24-dik napon volt pém, tehát késői pém volt íme:
Szerintetek már kimutatja ha 24 napon volt pém?Rita
Megnéztem újra Rita a görbédet, és holnap 12dpo lesz.
Akkor lehet igazad van és szombaton kell tesztelned..
Bár lehet inkább péntekre voksolok! :)
Nyugi Niki a hasfájáson ne aggódj. :) M
csajok én már nem értek semmit. ha a vonal alá megy a hő akkor az a peteérés kezdete? már teljesen belezavarodtam
mert látom Ritánál is vonal alatt és utána másnap egyből felugrik egy jó nagyot.
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!