Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Köszi szépen, rajta vagyunk a dolgon. ;-)Sikerülnie kell.
Debrecen tényleg szép hely.
Itt vagyok lányok csak értekezleten voltam:))
Húúú hát a képet ha hazamegyek lefotozóm, reggel erre nem is gondoltam hogy fotózzam:)) One Step tesztel mutatta ki, pénteken veszek még egy Gábrielt is!!!!
Tüneteim..hát igazából semmi különös, mellfeszülés és fájdalom, icipici émelygés, nem vészes, a legnagyobb tünet a savanyúság zabálhatnék:)))))))))))
Tegnap rizseshúsra rá se bírtam nézni vacsorának, hanem bundáskenyeret kívántam savanyúsággal:))))))))))
Rita neked is ígéretes a görbid!!!!!
Tiszta szívből gratulálok Vica!!!!!!!!
Várjuk a a fotót este!!!! :D
M
Moncsi hol vagy?????
Majd késő délután leszek újra mert nemsoká hozzák a unokaöcsémet, vigyáznom kell rá, és nem jutok géphez ha itt van :)
Puszi Marcsi
Október végén lesz a férjem szülinapja,olyan jó lenne meglepni egy pozitív terhességi teszttel és egy apa kedvence feliratú bady-val.....:)De jó is lenne.......
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!