Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Rita nem is mondtad hogy boszorka vagy te is XD
Nem tudom mit gondoljak.
Tegnap volt egy kis barnás folyásom nem tudom lehet a közelgő mensi miatt volt..
De annyira jó lenne ha nem jönne meg.
Köszi a biztatást.. :) M
Rita szép a görbéd, mikor tesztelsz?
Marcsi az is lehet, hogy beágyazódás volt. Mit gondolsz????
Anita
Nem tudom.. Nem merek én hinni ilyesmiben..
Max. 1 hét és kiderül, jövőhét kedden nem kellene megjönnie, lehet h vasárnap ellövök egy 10-es tesztet, de nem biztos.
Annyira azt érzem h nem vagyok terhes... M
Marcsi Drága!!!Az lehetett beágyazódástól is!!Ne legyél hitetlen!!Pozitívan csak pozitívan!!Ha nem leszel az akkor beíratlak egy agykonroll tanfolyamra.Zárójelben megjegyzem rám is rám férne egy ilyen oktatás!:)
Anita, arra gondoltam ha fent marad a hőm akkor szombaton tesztelek.Rita
Tudjátok eddig mindíg úgy éreztem van remény pláne 1 héttel a mensi előtt, de most totál nincs ilyen remény se bennem..
Nem tudom miért.. lehet ezzel védem magam a csalódástól..
Tegnap mondta a férjem hogy emlékszem mit mondtam mikor belevágtunk a baba projectbe??
Azt mondtam h a 3. hónapba fog összejönni..
Ez a 3. hónap.. mégse érzem h igazam lenne...
DE!!! Ha mégis bejönne akkor senki nem mossa le rólam h boszorka vagyok :D M
Vateráról rendeltem csak annyi van ráírva h pregnancy test 65ft/db vettem 10 terhes 10 ovutesztet a postaköltség meg 320ft volt.
A gabriel 25-ös!!!
Én egyetlen egy patikába se kaptam 10-es tesztet, pedig Debrecenben van pár patika..
Tök hülyének néztek mikor 10-es tesztet kértem.. M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!