Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
571/1402 anonim válasza:
igen, én is szerettem terhesnek lenni, sőt ráadásul nekem tényleg semmi bajom nem volt, csak kicsit álomkórós voltam. :D Anita
572/1402 anonim válasza:
Nekünk az első baba lenne.A hsg egy kellemetlen vizsgálat,amikor folyadékot juttatnak egy katéteren keresztül a petevezetékbe és ha átfolyik akkor átjárható vagy,ha nem akkor pedig van valami elzáródás,ami gátolhatja a teherbe esést,vagy pedig meg is akadályozhatja.Remélem jól irtam le.Szóval,eléggé be vagyok tőle parázva!!!Nem is tudom,mitől félek jobban-hogy találnak valami elzáródást,vagy hogy nem...Ha nincs semmi gond a petevezetékeimmel,akkor más probléma van.De ha meg találnak valamit,akkor meg félek hogy nem is lehet gyerekem...Jaj,most már teljesen gyagyás lettem!!!!Be fogok kattanni,ha sokáig nem esek még teherbe!!!!!zsuzsi
573/1402 anonim válasza:
Én már bekattantam... Nyugi lányok sikerülni fog előbb-utóbb.
Lehet karácsonyra vár a baba.. Hogy pozi teszt legyen a fa alatt.. :D M
574/1402 anonim válasza:
Az lenne a legjobb karácsonyi ajándék!Viszont,novemberben lesz a férjecském szülinapja,de jó lenne meglepni egy pozitiv teszttel...Bár ábrándozok,ha már gyakorlatban nem jön a baba... :) zsuzsi
575/1402 anonim válasza:
köszi, hogy leírtad. Mi a Bogit betettük a fa alá, mert 24-én engedtek haza a kórházból. Ő volt a karácsonyi ajándék. Anita
576/1402 anonim válasza:
Elhiszem.Most számolgattam,hogy a férjem családjában mindenkinek 7-8hónapra jött a baba.Anyósoméknak 8hónap után sikerült összehozni a sógornőmet,sógornőméknél is 8hónap után jött a picur.Lehet ez valami befolyásoló tényező nálunk is?Vagy már túlkomplikálom a dolgokat?
577/1402 anonim válasza:
hát szerintem ennek nincs köze hozzá, de aztán nem tudom. Majd jön ha jönni akar. A Bogi elsőre jött, most meg látod semmi. Ez van sajna. Anita
578/1402 anonim válasza:
Lehet hogy irtad már,mennyi ideje is próbálkoztok?Bár tudjátok hogy minden rendben van veletek,ha már a kicsi lányotok összejött.Talán igy könnyebb egy kicsit.Nem görcsöltök rá annyira.Vagy rosszul gondolom?zsuzsi
579/1402 anonim válasza:
mi az, hogy annyira??? XD Egyébként ez lesz a 3. hónapunk. Nektek? Hát most azt hiszem jobban rágörcsöltem, mint az elsőre, mert vissza kell mennem dolgozni és nem nagyon szeretnék. :) Egyébként decemberben lesz 2 a kiscsaj. :)) Anita
580/1402 anonim válasza:
Nekünk ez volt a 7-ik hónapunk. :( Tudom,másnak évekig kell várni a babára,én meg nyavalygok 7hónap után...De ilyenkor az ember lánya már elkezd rosszra gondolni...zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!