Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi
tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek
beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat
tesztelünk a hónap végén!
Marcsi lehet most lesz pozi a teszted, hogy nem érzel semmit. :) Nyugi, 1 hét és kiderül. Anita
2011. okt. 12. 09:35
622/1402 anonim válasza:
Gyerekek!!!Mindent az agyunk irányít!Ha fejben eldöntöd hogy nem fog sikerülni a baba akkor tényleg nem fog.Marcsi ez még csak a harmadik hónap nem szabadna hogy így gondold.Én kicsibe tudok példát mondani.Én kézilabdázok már nem élsportolóként csak hobbi szinten.NB/B osztályban.Szóval magamról tudom hogy mikor éles szitu van mondjuk hogy egyenlő az állás és van hátra fél perc és tudom hogy nekem kell megoldani.Többször volt ilyen szitu és akkor ha fejben eldöntöttem hogy én nem tudom belőni a győztes gólt akkor nem ment.Mellé lőttem vagy éppen a kapusba, de ha eldöntöttem fejben hogy nyerni akarok akkor mindig belőttem.Ez is ilyen!!!Ebben biztos vagyok.Gondoljatok csak a placebó hatásra!!Az is ugyanez!!!Gyerünk csajok ez pozitív hónap!!!Rita
2011. okt. 12. 09:37
623/1402 anonim válasza:
Most nyugodt vagyok per pillanat, a vesztesek nyugalma van bennem.. Majd kiderül :)
Szurkolok mindenkinek!!!
M
2011. okt. 12. 09:38
624/1402 anonim válasza:
Marcsi! Debrecenben voltam fél évig albérletben!!
Leütlek ha még1x pesszimistáskodsz teeeeeeee! szép szó :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!