Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Köszönöm lányok, írni fogok megígérem!!!:)))
Jah és amit elfeljtettem állandóan pisilni járok:)))) fél óránként minimum!!!
Ha ebben a hónapban sem jön össze a baba akkor én is megyek átjárhatóságira.Remélem nem kerül rá sor....jó lenne ebben a hónapban meglepnem a férjem,szerintem ennél szebb ajándékot nem adhatnék neki....:)Altatásban végzik neked a Hsg-t?
Niki
Nekem is ez az álmom.. A férjem szülinapja hó végén lesz...
Istenem mekkora boldogság lenne...... M
Sziasztok csajok, itt vagyok ám, csak futkoztam egész délelőtt! Vica GRATULA!!!! Már van egy kismamánk! Nekem is a héten lesz ovum Leigh, idegeskedjünk együtt, Marcsi drágám, este beszélünk. Mára így alakult a hőm: [link]
Bíztam benne, hogy hétfőn megvolt az ovum, de szerintem nem. Remélem szombatig nem lesz, vettem ovu tesztet, egyet ellövök délután, majd megírom mi lett!
Lulukám, nagyon sajnálom, lehet, hogy a kövi hónap lesz a mienk:
Amíg nem fut be unokaöcsém addig írok :)
Azt hittem Moncsi elvittek az UFÓK!!
:)
Szerintem pont idejében lesz ovud..
Görcsölget a hasam.. ez nem jó jel :( M
Marcsim! Bárcsak elvittek volna!!!
Szerintem most van a beágyazódás, hidd el. Nekem meg mára elmúlt a hasfájásom. Szerinted hétfőn meglehetett? Neked is a 13. napon volt ovud!
14. napon volt nekem Moncsi, de neked késői ovud szokott lenni, de hogy tutira menj mikor hazaér apa azonnal vessd rá magad! :) Kíváncsi leszek az ovutesztedre!!
Zsuzsi elhiszem hogy fél a vizsgálattól, de ha utána összejön a baba akkor megéri!!
Biztos nem kellemes de hátha azonnal meglesz az eredménye :D M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!