Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Ez a 6. hónapunk Zsuzsi,nekem azt mondta a doki hogy altatásban végzik laparoszópiával...én inkább ez válsztatnám mint a kontrasztanyagosat,mert az hallottam elég fájdalmas,nem ijesztegetni akarlak!!!!!
Kedves M! Te hogyan tervezted a férjed szülinapját???:)
Hát ha nem lesz pozi teszt akkor veszek neki tortát, ajándékba még nem igazán tudom mit kellene adni..
Lehet veszek neki egy olyan magnót aminek van USB csatlakozása, mert egy olyanra vágyik..
De ha pozi tesztem lenne, akkor lenne pár ötletem hogyan mondjam el neki :D
Egyik jobban tetszik mint a másik.. Konkrétan 3 ötletem lenne rá :)
Az egyik pl. beletenném a pozi tesztet egy díszdobozba és mellékelnék hozzá egy kártyát amin valami olyasmi lenne: Boldog szülinapot apa! :) Marcsi
Marcsi, azzal nem lesz gond, mert most szombaton is mikor hazajött, berángatott a fürdőszobába XD
Nekünk máshogy nem megy napközben :)
A gólyás is nagyon aranyos :)
Pont ma olvastam egy olyat hogy írni a férjnek egy levelet ahol a feladó a gólya, és egy szállítási levél van a borítékba a szülés időpontjára :)
Tök jó..
Vagy még az is tök cuki hogy átkötni a hasat egy masnival, és egy kísérőkártya, "ajándék a pociban"
Jaaaj de szép is lenne.. Vasárnap tesztelek egyet eldöntöttem! :) M
Moncsi ez nagyon jó XD
A cél szentesíti az eszközt.. :D
A lényeg hogy baba legyen :) M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!