Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/1402 anonim ***** válasza:

Ez a 6. hónapunk Zsuzsi,nekem azt mondta a doki hogy altatásban végzik laparoszópiával...én inkább ez válsztatnám mint a kontrasztanyagosat,mert az hallottam elég fájdalmas,nem ijesztegetni akarlak!!!!!

Kedves M! Te hogyan tervezted a férjed szülinapját???:)

2011. okt. 12. 11:32
 652/1402 anonim ***** válasza:
Niki voltam
2011. okt. 12. 11:32
 653/1402 anonim ***** válasza:

Hát ha nem lesz pozi teszt akkor veszek neki tortát, ajándékba még nem igazán tudom mit kellene adni..

Lehet veszek neki egy olyan magnót aminek van USB csatlakozása, mert egy olyanra vágyik..

De ha pozi tesztem lenne, akkor lenne pár ötletem hogyan mondjam el neki :D

Egyik jobban tetszik mint a másik.. Konkrétan 3 ötletem lenne rá :)

Az egyik pl. beletenném a pozi tesztet egy díszdobozba és mellékelnék hozzá egy kártyát amin valami olyasmi lenne: Boldog szülinapot apa! :) Marcsi

2011. okt. 12. 11:42
 654/1402 anonim ***** válasza:
És első baba lenne Niki?Nekem nem mondta a doki,hogy lenne választási lehetőségem!Jaj,ez a "Boldog szülinapot apa!" nagyon tetszik!!!!Bárcsak én is meglephetném a férjem egy ilyen ajándékkal.Pont szülinapja körül nem kell majd hogy megjöjjön a menzim,úgyhogy vagy nagyon örülni fogunk,vagy nagyon csalódottak leszünk!Kül,úgy vagyok vele hogy kibirom azt a pár perc fájdalmat,még senki sem halt bele(ezzel nyugtatom magam),hátha meglesz aztán az eredménye.zsuzsi
2011. okt. 12. 11:52
 655/1402 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos lenne Marcsi!!!Tetszik!Én is tudom hogy hogy mondanám meg a páromnak.Rajzoltam neki egy gólyát aminek lóg a szájában egy gyerek.Nagyon aranyos.És azt adnám oda neki és megkérdezném hogy pl június X-én van-e már programja, mert ha nincs akkor kísérjen el engem szülni.Rita
2011. okt. 12. 11:53
 656/1402 A kérdező kommentje:

Marcsi, azzal nem lesz gond, mert most szombaton is mikor hazajött, berángatott a fürdőszobába XD

Nekünk máshogy nem megy napközben :)

2011. okt. 12. 11:58
 657/1402 anonim ***** válasza:
:)) Jaj,ez is milyen jó ötlet!!!Bárcsak már ott tartanánk hogy el kell mondani a férjünknek!!!zsuzsi
 658/1402 anonim ***** válasza:

A gólyás is nagyon aranyos :)

Pont ma olvastam egy olyat hogy írni a férjnek egy levelet ahol a feladó a gólya, és egy szállítási levél van a borítékba a szülés időpontjára :)

Tök jó..

Vagy még az is tök cuki hogy átkötni a hasat egy masnival, és egy kísérőkártya, "ajándék a pociban"

Jaaaj de szép is lenne.. Vasárnap tesztelek egyet eldöntöttem! :) M

659/1402 anonim ***** válasza:

Moncsi ez nagyon jó XD

A cél szentesíti az eszközt.. :D

A lényeg hogy baba legyen :) M

2011. okt. 12. 12:00
 660/1402 anonim ***** válasza:
Lassan kihízzuk a topicot megint :) M
2011. okt. 12. 12:11
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!