Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Értem már. köszi Marcsi
Rita hány napos szokott lenni a ciklusod?
lulu
Ez a görbém Lulu és amikor lecsökkent 36,2-re másnap van pé azaz 36,3-nál a 14. ciklusnapon. Azóta fenn maradt a hő, így tuti volt pé. Érted Lulu? M
Szerintem most vagy Rita a 11.napon.Szerintem várd meg a 14.napot és utána tesztelj ha kibírod:)
Niki
Nem értem sógornőmnek már hoznia kellett volna az uncsimat..
Vagy nem mára mondta? :) Én már hülye vagyok.. Telefont meg nem veszi fel.. F@sza pedig ki akarnék menni a boltba bezzeg ha elindulnék.. tuti azonnal itt lennének..
Rita ha kibírod várj szombatig, de szerintem már pénteken is mutatna valamit.. M
wow Marcsi, szép a görbéd :D ennek babásnak kell lennie, nagyon szépen ível felfelé. izgulok értetek!
lulu
Köszi :)
Na megjöttek :)
Majd 5 fele írok. Pusz M
Köszi csajok, akkor inkább kivárom a szombatot és akkor tesztelek, hátha akkor már pozitív lesz.
Lulu!Nem tudom hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaim, mert ez az első hónap a tabi nélkül.Amikor meg szedtem az meg nem számít cilusnak mert mesterséges.Akkor 28 napra jött meg.Régebben meg volt hogy 28, volt hogy 35 meg volt olyan is a PCO miatt hogy vagy 53 napos volt.Szóval nem tudom hogy hány napos.Rita
Na csajok, ellőttem egy ovu tesztet, totál negatív, most kicsit megnyugodtam :)
Remélem hétvégén lesz pozitív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!