Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Nem lesz semmilyen ovu holnap!
Ne parázz szombaton lesz!!!!!!!!! M
Igen drágám tuti!
Beírtam a ciklus.hu -ra nézd vissza a görbémet!
Szerintem azért kezd el ilyenkor fájni mert reped a tüsző, és ugye mire kiszabadul a pete az még pár napocska, jelen esetben neked szombaton fog. :)
Jaj barátnőm úgy félek, de alig várom már a vasárnapot..
Meg már azon gondolkodom hogy lehet pénteken próbálnom kellene egy tesztet... Tessék ciklus vége közeleg, és megháborodok teljesen. Lécci üss le egy valamivel és vasárnapig ne ébressz fel!!!!!!!!!! XD M
Mit tom én :) A lényeg h szombaton fog neked!!!!!
Jaj olvasgattam h volt már olyan is aki 9. dpo tesztelt pozit, de inkább pénteken fogok..
JAj kííísz vagyok!!!!!!! Ja kezdj el gondolkodni az új topic nevén mert lassan költözzünk innen is mert pff holnapra 600 hozzászólást elérjük sztem... :)
Ugye sok kattant tyúk sok hozzászólást termel... :) M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!