Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
601/1402 anonim válasza:
Öhöm-böhöm mondtam hogy az október sikeres hónap lesz..
XD
A többieknek is pozit kell tesztelnie októberben..
Mára ilyen a görbém:
Érzem hogy ez a hónap nem sikerült, és nem azért mondom mert hisztizek, hanem komolyan úgy érzem h nem....
Vicának ISMÉT GRATULÁLOK!!!!!
M
602/1402 anonim válasza:
jó lesz az Marcsi. :) Anita
603/1402 anonim válasza:
lulu tegnap kérdeztem, hogy hova valósi vagy, mert én is Győrtől nem messze lakom. :) Anita
604/1402 anonim válasza:
Moncsi?? Hol vagy drágám???
Muti a görbédet!!!! M
605/1402 anonim válasza:
Anita én Komáromból költöztem békés megyébe
viszont sokat jártam győrbe, ott tanultam stb. :)
lulu
606/1402 anonim válasza:
én a másik irányba lakom. :) én is jártam Győrbe suliba. Anita
607/1402 anonim válasza:
Vicaaaaaa!Szívből gratulálok!!!Nagyon örülök hogy végre pozitív a teszt!!!Tegyél fel légyszi képet a tesztről, hogy legyen mit szugerálni hátha nekünk is hamar az lesz!!Vica, hol méred a hődet?Rita
608/1402 anonim válasza:
Vica! hatalmas gratula! :)
Lulu! NAgyon sajnálom!
Gabchy
609/1402 anonim válasza:
Rita nálad mi újság?? Anita
610/1402 anonim válasza:
Nekem mára így alakult a görbém:
A kíváncsiság kedvéért minden reggel meg szoktam mérni a hőmet hüvelyben is és ott már legalább 10 napja 37 fölött van a hőm.Abban reménykedek hogy volt késői pém, ha még nem is vagyok babás már annak is örülök hogy volt peteérésem.Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!