Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
nálunk is van ám duma. Néha olyanokat mond, hogy csak lesek, hogy honnan tanulta. És reggel mikor kel fel? Már az enyém is alszik, de amúgy fél 9-9 körül szokott elaludni.
Anita
Na csajok jó éjszakát, megyek aludni, reggel írjatok ám!
Puszi:Moncsi
sziasztok, jó reggelt :)
na azt mondta a doki, hogy nem lát babát lehet túl korai még az uh és teszteljek jövőhét hétfőn, DE mivel megbetegedtem elég rendesen vérzek, ahogy szoktam menszesz alatt így számomra 100% hogy nincs baba. a hőm mostmár 36.3. vonal alá esett. tegnap 19:40-re hívott az orvos, erre 21:30kor kerültem sorra. Azt hittem már hogy kitépem az összes hajam. MOST OKTÓBERBEN ÚGY DE ÚGY TEHERBE ESEK HOGY IHAJ! ITT MINDENKI OKTÓBERBEN POZITÍVAT FOG TESZTELNI AHOGY MARCSI MONDTA :D
mondta a doki, hogy szedjem tovább a bromocriptint, ő most nem ír fel semmit és ha a bromo kúra alatt nem esnék teherbe akkor azt mondta megint jön a closti. de én nagy valószínűséggel nem fogom beszedni mert ehhez az orvoshoz nem megyek már vissza, hanem debrecenbe a meddőségi központban fogunk tovább próbálkozni.
lulu
Lányok reggelre feljebb ment a hőm 37.3-ra!!!!! Nem bírtam ki teszteltem és pozitííííííííív lett!!!!!
Íme a példa hogy PCO-val is lehet teherbe esni csak egy kis segítség kell!!!!!!
Vica:))
Gratulálok Vica!!!! Biztos voltam benne h babás görbéd van!!! :)
Nagyon örülök neki!!!! Vigyázz magatokra!!!!!!!!!! M
gratulálok Vica, íme az első pozi teszt. de jóóóó. XD
Sajnálom lulu. :((((
Anita
pont az előbb írtam a kérdésedhez Vica, hogy "ez a görbe szó szerint gyönyörű, gratulálok kismama" :D
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!