Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
szerintem ti még nem találkoztatok olyan emberrel mint az én férjem. egyik pillanatban imád a másik pillanatban szó szerint gyűlöl, lassan ott tartunk hogy képes lenne bántani is.
egy ilyennek szülni? kezdek rajta elgondolkodni.
lulu
Most ez már a bekattanási állapot. Erről beszélek!
Marcsi álljál le! Ne magyarázd be a hülyeséget magadnak. És most jól figyeljetek! Már írtam nektek, hogy itt győrben a leges legjobb szonográfus nagyon jó ismerősöm. Ő mondta nekem az augusztusi vetélésemkor, hogy soha, de soha ne teszteljek csak akkor, ha már 3 hetet kimaradt. Ugyanis a nők 80 százaléka vetél el úgy legalább egyszer élete során, hogy nem is tudta, hogy terhes volt. Szóval úgy lecseszett, hogy csak na. Marha nehéz várni, de muszáj, mert rengeteg csalódástól kíméli meg az embert!
3 hét??? Az nem semmi..
Ki se bírnám az tutkóóó.
De most kivárom amíg késik mert félek a csalódástól.
Ha időbe megjön legalább megmarad a tesztem, és nem görcsölök rá.
Lulu szerintem beszéljétek meg a helyzetet a pároddal..
M
egyet értek a szonográfus ismerősöddel Moncsi. Most már éni s így fogom csinálni.
Marcsi te tudsz jósolni?
lulu
én annyit tudok a tenyérjóslásról, hogy a bal kézen a kézkisujj alatti oldalán látni a csíkokból hány gyereked fog születni, nekem 3 erős csíkom van. remélem tényleg így lesz.
lulu
Nekem csak 1 csíkom van ott ami erős..
Anyukám mondott régen egy módszert ami tök hülyeségnek tünik, mégis működött a családba mindenkinek!!!
Egy cérnára rá kell fűzni a egy gyűrűt és leteszed a kezed az asztalra, tenyérrel lefele, felétartod a cérnát a gyűrűvel megállítod h ne forogjon. Megemeled h ne érjen a kezedhez és vársz.
Ha körkörösen mozog a gyűrű lányt jelez, ha vízszintesen akkor fiú.
Anyunak előbb 2 fiú 2 lány mozgást csinál, és megáll.
Így is van 4-en vagyunk 2fiú 2 lány.
Sógornőmnek is mutatja.
Anno volt egy nagy szerelmem 4 évig tartott egyszer anyu megcsinálta nekünk nekem 1 lányt mutatott, a srácnak 1 fiút és 1 lányt.
Akkor mondta anyu h nem fogtok együtt maradni...
A férjemnek is egy lányt jelez...
Pedig 2 gyereket szeretnénk... M
Hát nekem csak két erős, és két halvány van. :(
Lulu, az én párom is ilyen, hidd el. Idegbajos. Szerintem agyonhajtják magukat a melóhelyen, és itthon töltik ki a bosszújukat. Velem ma szó szerint üvöltött a telefonba, aztán 10 perc múlva felhívott és meg volt már nyugodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!