Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
501/1402 anonim válasza:
én 20-as érzékenységű tesztel a 10. dpo.n teszteltem halványat.
ha tizessel csináljátok akkor az jobban fog látszódni szerintem.
dokihoz este 8-ra megyek. holnap írok reggel mi volt dokinál.
lulu
502/1402 anonim válasza:
Moncsi szerinted? Mikor teszteljek??? M
503/1402 A kérdező kommentje:
Én szombaton tesztelnék, nem bírnám tovább! Vagy pénteken.
:)
2011. okt. 11. 09:33
504/1402 anonim válasza:
Akkor szombaton és hétfőn tesztelek :)
Pénteken nem merek.. De azért lehet megpróbálom M
505/1402 anonim válasza:
Marcsi!Én hétfőn tesztelnék, akkor már szinte biztosat mutatna.Bár tuti nem fogod kibírni én sem bírnám ki.Rita
506/1402 anonim válasza:
Ez a baj Rita nem bírom ki addig!! De tudjátok mit? Megpróbálom!!! Ú ez lesz ám az igazi próbatétel...
Szerintem szombaton elbukok.. :D M
507/1402 A kérdező kommentje:
Ne így állj hozzá, ha megkérhetlek!
2011. okt. 11. 10:12
509/1402 anonim válasza:
Azt érzem hogy jobb ha nem tesztelek mert nem akarok negatív tesztet látni!!
Nagyon félek most kezdek behülyülni.....M
510/1402 anonim válasza:
voltam wc-n, elég durván rózsaszínű lett a papír, megfog jönni, ez már biztos nem terhesség, görcsölget a hasam is :'(
mindjárt sírok, éreztem...
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!