Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
a magándokimat ilyenkor nem lehet elérni, lehet műtőben van.
a férjem meg azt mondta várjuk meg az estét.
én meg azt mondom hogy ha nem akar megmaradni akkor megint valami baja lehet.
már nem érdekel :( ahogy a férjem most az előbb a telefonba beszélt velem, lehet hogy nem is kéne babán gondolkodnunk....
lulu
Sajnálom Lulu, biztosan sokat dolgozik, nem gondolta komolyan. Hányadik napon tartasz? Nagyon vérzel?
Az én párom is kiabálta velem az előbb, mert összetörtem a kocsit :(
Sírok már 2 órája.
Lulu nyugodj meg.. Idegesek feszültek vagytok mind2-en..
Moncsi?? Nem sérültetek meg?? Nagyon összetörted?
Casco van? Akkor nincs gond. M
Lulu, nyugi, először is nyugodj meg, a rózsaszín folyás és a barna folyás természetes hiszen helyezkedik a méhbe. Amíg nincs vérzés addig van remény! Este szépen nyugodtan menjetek dokihoz , utrogestant vagy duphastont fog felírni és ágynyugalmat. Nem szabad erőlködni a szorulásnál, mert megpattanhat egy ér, lehet hogy most is ez történt, nyugi nem lesz baj!!!!!Este orvos, esetleg előtte még egy teszt!
Vica
Zsuzsi, nőgyógyásszal nem sokra fogsz menni a pco kivizsgálásnál inkább menj endokrinológushoz!
Sajnálom Moncsi! Remélem nem lett semmi bajotok, tudod a kocsi pótolható, de ti nem.
Köszi Vica, ha megakar maradni akkor estig nem lesz késő, ha nem akkor mindegy mit ír fel az orvos úgysem marad velünk.
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!