Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
481/1402 A kérdező kommentje:
Szerintem tényleg lehet, hogy 4.-én volt peteérésed.
2011. okt. 11. 08:26
482/1402 A kérdező kommentje:
Akkor viszont 7.dpo
2011. okt. 11. 08:26
483/1402 anonim válasza:
Na ez az fogalmam sincs honnan számoljam most...
Ó a fene... M
484/1402 anonim válasza:
nah én most megyek, majd délután leszek. Anita
485/1402 anonim válasza:
Azt találtam h a hőleesés utáni első nap az 1 dpo. Vagyis akkor 7 dpo-nál tartok. M
486/1402 anonim válasza:
487/1402 A kérdező kommentje:
Akkor igazam van! :D
2011. okt. 11. 08:38
488/1402 anonim válasza:
Moncsi én megdöglök mire kiderül a helyzet...
Olyan rossz ez a várakozás...... M
489/1402 anonim válasza:
Sziasztok lányok!!Luluuuuu!Nagyon örülök a pozitív tesztednek!!!!!Remélem hogy a doki is megállapítja és minden rendben lesz!!És a Lulu megkezdte a pozitív tesztek sorát!!!Nekem így alakult a görbém: [link]
Szerintetek ha nagyon erős gyógyszert vettem be annak lenne valami következménye a babára nézve?A gyógyszer neve zomig.Rita
490/1402 anonim válasza:
Szerintem nincs még ilyenkor hatása a babára. Hiszen akik nem tudják h terhesek és alkoholt isznak még az sincs hatással..
Rita szerinted hogy számoljuk a dpo-t??? A hőleesés utáni első nap???
Amúgy tök jó a görbéd!! Láttad az enyémet? M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!