Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/1402 anonim ***** válasza:
Eltűnök egy kicsit majd még felnézek később. M
2011. okt. 10. 17:56
 442/1402 anonim ***** válasza:

Zsuzsi, a 7 hónap sikertelenség az semmi az én 4 évemhez képest! Nézz rám én mi mindenem mentem keresztül, 4 éve,számold csak ki hány sikertelen hónap? és kiderült PCO-m van. Először csak mondogatták nekem egy fórumba és megcsináltam egy tesztet, kérdőíves a www.pcos.hu oldalon, és kijött hogy tényleg az a bajom. Még így se nagyon akartam elhinni, felkerestem egy endokrinológust, és beigazolódott, kaptam merckformint, mozogtam, diétáztam és rá egy évre összejött spontán a baba, sajnos a 9. héten elment, nehéz volt feldolgozni, de aztán pozitívan álltam a dolgokhoz, elmentem orvoshoz a műtét után 6 hónapra rá újra próbálkozhattunk.augusztusra kiderült nincs peteérésem, kaptam clostit, ez a második clostis hónapom , annyi csalódás után még mindig nem adtam fel, hogy nekünk is lehet gyerekünk, ha ez nem ad neked erőt...akkor semmi! Én azt ajánlanám neked, hogy csináld meg ezt a kérdőívet, és ha csak kicsit is pcos gyanus vagy, keress fel egy endokrinológust először, és csak utána nőgyógyászt.

Kérdezz ha bármiben segíthetek!Sajna már nagyon jártas vagyok a témába! Görbét vezetsz, tudnál belinkelni párat?

Vica:)

2011. okt. 10. 19:47
 443/1402 A kérdező kommentje:
Lányok, nekem méhnyakrákom volt, kétszer műtöttek,fél lábbal a sírban, 3 vetélés, de mégis itt vagyok, van két gyönyörű egészséges gyerekem. 1 forintot nem adtak akkor az életemért, 20 évesen ki akartak pakolni, de nem egyeztem bele. Meggyógyultam. Tehát fel kell állni, annyi gyógymód,gyógyszer van már, hogy még akár 60 éves nők is szülhetnek. Ti is fogtok, nem is egyet, és ha ebben a hónapban nem is sikerül, még idén biztosan fog! Majd indítunk új topicot, és tovább beszélgetünk. Moncsi
2011. okt. 10. 20:11
 444/1402 anonim ***** válasza:

Így van lányok csak pozitívan :)

Mindenkinek sikerül előbb utóbb addig türelem és dumcsizzunk :D

Jó hogy vannak még olyan dilisek mint én mert mi megértjük 1mást..

M

2011. okt. 10. 20:17
 445/1402 anonim ***** válasza:

nem adom fel!!

lulu

kitartást lányok!

2011. okt. 10. 20:17
 446/1402 anonim ***** válasza:

Jó8 lányok holnap reggel várjuk a híreket Lulu!!!!!

Pusssz M

2011. okt. 10. 20:20
 447/1402 anonim ***** válasza:
jóéjt, holnap írom a híreket :)
2011. okt. 10. 20:23
 448/1402 A kérdező kommentje:

Jó éjt, jön a "való világ", ezt is csak azért nézem, mert annyira nyálas és primitív emberek vannak bent, jókat lehet röhögni rajtuk.

Lulu reggel várjuk az eredményt, meg a görbéket lányok!

Pusz: Moncsi

2011. okt. 10. 20:30
 449/1402 anonim ***** válasza:
Jaj,csajok,olyan jó hogy itt tudok beszélgetni veletek erről!Köszönök nektek mindent,már meg is nyugodtam!Mindjárt kitöltöm a kérdőivet,aztán irok az eredményről!zsuzsi
2011. okt. 10. 20:32
 450/1402 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!Egy kicsit eltűntem, mert reggel elkapott a migrénes rohamom, dolgozni sem voltam.Végighánytam a reggelt, szóval azt hiszem én nem vagyok terhes, mert akkor nem lett volna a rohamom.Legalábbis mostmár csak remélem hogy nem vagyok az mert ilyenkor egy nagyon erős gyógyszert kell bevennem.És ma ilyen a görbém: [link]

Pusza Rita

2011. okt. 10. 20:38
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!