Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Zsuzsi, a 7 hónap sikertelenség az semmi az én 4 évemhez képest! Nézz rám én mi mindenem mentem keresztül, 4 éve,számold csak ki hány sikertelen hónap? és kiderült PCO-m van. Először csak mondogatták nekem egy fórumba és megcsináltam egy tesztet, kérdőíves a www.pcos.hu oldalon, és kijött hogy tényleg az a bajom. Még így se nagyon akartam elhinni, felkerestem egy endokrinológust, és beigazolódott, kaptam merckformint, mozogtam, diétáztam és rá egy évre összejött spontán a baba, sajnos a 9. héten elment, nehéz volt feldolgozni, de aztán pozitívan álltam a dolgokhoz, elmentem orvoshoz a műtét után 6 hónapra rá újra próbálkozhattunk.augusztusra kiderült nincs peteérésem, kaptam clostit, ez a második clostis hónapom , annyi csalódás után még mindig nem adtam fel, hogy nekünk is lehet gyerekünk, ha ez nem ad neked erőt...akkor semmi! Én azt ajánlanám neked, hogy csináld meg ezt a kérdőívet, és ha csak kicsit is pcos gyanus vagy, keress fel egy endokrinológust először, és csak utána nőgyógyászt.
Kérdezz ha bármiben segíthetek!Sajna már nagyon jártas vagyok a témába! Görbét vezetsz, tudnál belinkelni párat?
Vica:)
Így van lányok csak pozitívan :)
Mindenkinek sikerül előbb utóbb addig türelem és dumcsizzunk :D
Jó hogy vannak még olyan dilisek mint én mert mi megértjük 1mást..
M
nem adom fel!!
lulu
kitartást lányok!
Jó8 lányok holnap reggel várjuk a híreket Lulu!!!!!
Pusssz M
Jó éjt, jön a "való világ", ezt is csak azért nézem, mert annyira nyálas és primitív emberek vannak bent, jókat lehet röhögni rajtuk.
Lulu reggel várjuk az eredményt, meg a görbéket lányok!
Pusz: Moncsi
Sziasztok lányok!Egy kicsit eltűntem, mert reggel elkapott a migrénes rohamom, dolgozni sem voltam.Végighánytam a reggelt, szóval azt hiszem én nem vagyok terhes, mert akkor nem lett volna a rohamom.Legalábbis mostmár csak remélem hogy nem vagyok az mert ilyenkor egy nagyon erős gyógyszert kell bevennem.És ma ilyen a görbém: [link]
Pusza Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!