Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Nem feltétlen van baj Zsuzsi.
Bátyáméknak mind 3 gyerek sok időbe tellett. 9 hónap, 11 hónap, a harmadik 8 hónap.
Nem kell elkeseredni.
Abban igazad van viszont h aki nem akar annak azonnal sikerül..
Sajna ilyen az élet. De nyugi neked is sikerülni fog hamarosan. M
Zsuzsi! Nagyon sajnálom!!! Ne keseredj el! Figyelj csak, van egy ismerősöm, 1 évig nem jött össze a baba nekik, elment az orvoshoz, felírta a clostyt, de ki sem kellett bontania a csomagot, mert abban a hónapban össze is jött spontán a baba, most fog szülni. Neked is sikerülni fog!
Nekem is 31 napra jött meg a múlt hónap 28-án.
Eddig csak bal oldalon szurkált, de mostmár mind2 oldalt..
Lányok ez tényleg fáj......
M
Ma is olvastam már vagy 2-őt családi kapcsolatok rovatba, vagy nem tom hol h terhes és persze nem akarta...
Mi meg majd megbolondulunk és sehol kifli..
Beágyazódásnak korai lenne szerintem... Nem élem bele magam.
M
Basszus ha felállok, a jobb petefészkemet ki lehet tapintani, olyan mint egy szilvamag. Komolyan megbolondultam.
Bekattanunk ha megjön, bekattanunk ha nem jön....XD
Amikor megjön megkattanunk, középidőben dettó, utána beágyazódást érzünk, aztán jön a halálra tesztelés, és utána.. reméljük nem lesz mensi..
Buta tyúkok :D M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!