Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Tudod azért kérdeztem ezt mert augusztusban mikor még megvolt a munkahelyem egyszer egy roma nő azt jósolta h ikreim lesznek, pedig akkor még nemis akartunk gyereket, erre 2 napra rá jött anyósom, elmesélte h azt álmodta h ikreink lesznek!
A férjemnek is van ikertestvére, meg a mi családunkba is előfordult már ikerterhesség. Ezért kiváncsi lennék hogy ha több napig pozi az ovuteszt az nem-e attól van h több peteérés van...
ÚÚÚ lányok mi kemény lenne!!!!!!! :D
Anyósom úgyis egy boszorka :D Bírnám bejönne...
Amúgy a vateráról vettem ovutesztet 65ft/db szerintem megérte pláne ha sikerült... M
Marcsi!! :D Ha ennyi iker van a családban akkor neked nagyon nagy esélyed van ikresnek lenni :D de jó lenne!
lulu
Hmm hát kicsit megijednék ha ikrek lennének :D
De jó lenne amúgy!!!
Lehet kiírok egy ilyen kérdést, hátha kiderül h helyes a feltevésem a több napon át tartó pozi ovutesztről...
Moncsi?????
M
olvasgatom ezt a hamvas ferencet orvostudakozó-n (nőgyógyász, homeopata) és annyira tuskón válaszol 1-2 kérdésre. nem értem, akkor minek ez az egész?!
nem sok jót hallottam róla egyébként.
írd ki, hátha volt már más is ilyen helyzetben :)
lulu
vissza térve hamvas ferencre, én egyszer kérdeztem tőle, hogy mi van abban az esetben hogyha nem növekszik a petezsák. erre azt írta, nyugodjon meg kedves 2 hét múlva már látni fogja az orvosa...AZT JÓL ELVETÉLTEM. KÖSZ FERKÓ.
nem jó ha így ad tanácsot egy orvos neten keresztül.
lulu
Kiírtam. Remélem nem fognak dilisnek nézni teljesen...
De szerintem van alapja az elgondolásomnak.. Vagy nincs :D M
Marcsi, elég nagy eséllyel indulsz az ikrekre!
Én szerintem nem tudnám bevállalni.4 gyerek huhhh XD
az a doki tényleg naon gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!