Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
itt vagyok, teázom. olvasgattam kint a kérdéseket, van 2 ember aki ma pozit tesztelt, ilyenkor mindig elszorul a szívem.
lulu
JAJMÁÁÁÁR LUKRÉCIA!!!!!!!!!
lulu.
ma veszek tesztet meló után, és reggel kiderül mostmár minden. szóval volt egy halvány pozim 10 perc után, aztán csak negatív tesztek, és most hétvégén megint egy halvány pozi ami eltűnt 2 perc alatt és negatív lett.
ha holnap negatív akkor már tudom, hogy nincs baba, este meg megyek nődokihoz és ő elmondja mi ez az egész.
lulu
Sziasztok!
Ezt skubizzátok meg
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezek sikeres terhesgörbék. Az egyik csajnak 28 napos ciklusnál 25. napon tesztelt először pozit..
17.-én reggel tesztelek 10-es teszttel...
Jaaaajjj olyan jó lenne.
Nagyon szurkolok nektek lányok. M
De jó lenne Marcsi ha itt mindannyian pozitívat tesztelnénk.
Én fertilty frienden szoktam nézni terhes görbéket. van vagy 2000 db és próbálom mindig a sajátomhoz hasonlítani vagyis az enyémet a más terhesgörbéjéhez
lulu
Jaj Lulu bárcsak mindenki pozit tesztelne!!
Nem tudom hogy csak a képzeletem játszadozik-e velem, bebeszélem vagy mi, de annyira fáj bal oldalon a petefészkem majd meghalok.
Tudom hogy jelenthet bármit, de amúgy nekem nem szokott ennyire fájni.
Tudjátok min gondolkodtam?? Ne nézzetek hülyének, de ugye az ovuteszt 3 napig volt pozi nekem, és az nem lehet h azért volt 3 napig pozi mert több pete érett egyszerre, és ugye nagyobb koncentrációban volt LH hormon termelés???
De most komolyan! Ez hülyeség??? Moncsi szerinted???? Többiek??? M
minden benne van a pakliban, még ez is szerintem Marcsi.
sosem használtam ovu tesztet. pedig lehet nekem sem ártana.
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!