Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Én már csináltam ma egy ovutesztet is h megnézzem nem-e attól szúr-e a hasam, de naná h negatív...
Nagyon fáj.. Mit csináljak?? M
Nem tudom Moncsi.. Fogalmam sincs..
Lehet h akkor is pé és akkor jókor voltatok együtt :) M
Szerintem neked besikerült, úgy örülnék!! De komolyan!
De látod? Jónás bácsi megmondta a 6.-át!
Lehet, hogy én szimplán csak felfáztam.
Azt még nem is meséltem, hogy amikor augusztusban terhes voltam, a 37. ciklusnapon volt egy 20mm-es tüszőm a jobb petefészkemben, a balban meg sárgatest. Ezt sem értettem, mert terhesség során, már nem érik több petesejt.
Jaaj nem tudom Moncsi de ha megjön sírni fogok de nagyon..
Össze kell majd kaparnotok..
Amúgy te érezted anno a beágyazódást???
Azt számoltam amúgy h a ciklus.hu szerint 21.-én kellene megjönnie, de mivel hamarabb volt pé már 5.-én pozi volt az ovuteszt, én 19.-ére gondolom a mensit..
Legalábbis a múlt hónapba is én számoltam helyesen, és 1 nappal hamarabb jött meg mint én számoltam..
M
Különlegesen működsz :D
Terhesen tényleg nincs pé..
Tudod, volt tavaly márciusban az a dolog......
Akkor egyik reggel olyan rosszul lettem, mikor kijöttem a wc-ről, hogy le kellett ülnőm a földre, mert összeestem volna. De nem hányinger, hanem ájulás. Akkor ezt nem tulajdonítottam terhességnek, csak visszagondolva. Ez tuti beágyazódás volt. A 2 gyerkőcnél semmit nem éreztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!