Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Marcsi, nagyon szép a görbéd! Nekem még nem volt ovum, de szerintem a napokban lesz, elkezdtek fájni a petefészkeim. Úgyhogy ha szombatig lesz, akkor lekéstünk róla :(
Anita, lesz ez majd szép is!
Zsuzsi ha már megvan a PCO gyanú, akkor én felkeresnék egy endokrinológust, ugyanis az megnézi a pajzsmirigyet is, ez a két lehetséges ok elsősorban amit a HSG előtt érdemes kiszűrni, mert a HSG nem egy kellemes vizsgálat, nekem már megvolt rá az időpontom és akkor derült ki hogy PCO, így már nem kellett megcsináltatnom, mint kiderült ugye hogy terhes lettem tehát átjárható is. Én előbb a kevésbé fájdalmas és veszélyes vizsgálatokkal kezdenék!
Nekem így alakult reggelre a görbém lányok, kezdek émelyegni már reggel volt egy kis öklendezés:)))))
Vagy lehet hogy vírus:
teszteltem éééééééééééééésssssssss
halvány pozitív, de nem merem magam beleélni, a hőm esett 36.9-ről 36.8-ra :( nem merek boldog lenni, mert már egyszer elvetéltem, ott is beleéltem magam nagyon!
ma az orvos elmondja hogy mégis mi van. este megyek hozzá!!
lulu
Moncsi remélem szombatig nem lesz ovud, de nem is lesz!
Ne is gondolj rá és akkor nem lesz. :) M
De jó Lulu!! Nagyon örülök (halkan)remélem nem lesz semmi baj!
Anita, én meg azóta érzem, mióta abbahagytam a gyógyszert.
Lulu mondtam én!!!! De örülök este ha elmész a dokihoz kiderül h minden okés :)
Az nem igazán hőesés 36,9-8-ra semmiség!
Majd ha a doki megerősíti a dolgot majd jobban örülhetünk addig is vigyázz magatokra :D
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!