Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Jó ez az oldal! Írják, hogy a digitális hőmérő nem annyira pontos, úgyhogy Marcsi, küld el a Sanyit! XD
Meg hogy hüvelyben jobb mérni.
Moncsi Sanyi meghalt XD
Pontatlan lett úgyhogy leváltottam Higany Vilire XD M
én is higanyossal mérem, ez az igazi szerintem, egyszerű és pontos!
lulu
Az jó, nyugodjon békében! XD
Én is higanyossal mérem, hüvelyben.
tényleg szép a görbéd Rita, mindent bele csajok!
lulu
Remélem tényleg nem lehet baja a babának a gyógyszertől.Muszáj volt bevennem mert iszonyatos volt a migrénem, úgy hánytam mint a lakodalmas kutya!!
Marcsi nagyon jól alakul a te görbéd is sajnos nem tudom megmondani hogy honnan kell számolni a dpo-t.Azt sem tudom, hogy nekem mikor lenne érdemes tesztelni.Mert teszteltem egyet de az szerintem nagyon korán volt.Szerintetek én mikor teszteljek vagy egyáltalán érdemes tesztelnem.Nem érzem magam terhesnek.Rita
Köszi Marcsi!Akkor ha addig nem jön meg akkor majd csinálok egy tesztet.Neked is nagyon jól alakul a görbéd.Te mikor fogsz tesztelni?Hanyadikán?
Lulu mikor közlöd velünk a doki eredményeit?Rita
Jövőhét hétfőn megpróbálok egy 10-es tesztet.
Azt se tudom amúgy mikor kellene megjönnie, mert múlt hónapba 26 napos volt a ciklusom előtte 27, előtte 29
Ma 20. napom van. De hétfőn 17.-e lesz egy pillanat:
17.-én hétfőn már 26. ciklusnap lesz, tehát akkor lehet inkább vasárnap tesztelek.
Vagy nem tudom...
Szerintetek?????? M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!