Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Hát igen van akire elég ha ránéz a párja és babás lesz :)
Hát én nem vagyok az a típus a jelek szerint..
M
Csak az a bosszantó barátném, hogy ők tényleg csak 2 havonta egyszer.......és ez tényleg komolyan így van. Nem is tudom, hogy a sógorom hogyan bírja ezt....
Mind a két gyerekénél napra pontosan tudta, hogy mikor fogantak. Egyébként meg 175 cm, és 50 kg, szóval nagyon-nagyon vékony.
Na látom nem igazán vagytok ma, megyek is. Ez az utsó estém apával, hajnalban megy el.
Jók legyetek, puszi: Moncsi
Hát Moncsi én meg alig bírom már szuflával a próbálkozást..
Pé alatt többször is próbáltuk apait-anyait beleadva ha most nem sikerül akkor nem tudom hányszor kell rajta lenni az ügyön :D
Reggel felnézek :)
M
Jó reggelt lányok! A mai görbém: [link]
Várom a tiéteket is! Anita teszteltél?
Marcsi, nekünk lehet nem jön olyan könnyen sajna, de hogy jön, abban biztos vagyok!
jó reggelt! nem teszteltem. ezért: [link]
hát ennek a hónapnak is annyi. Anita
Sziasztok!!
Hát reggel mind 2 hőmérővel mértem a digis 36,5 a higanyos 36,7 hát nem mindegy melyik a helyes...
Nem tudom vajon hány érték sz@r a görbén de innentől jó lesz az tuti.
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!