Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Tényleg nagyon szorítok nektek, remélem mindannyian pozit fogunk tesztelni októberben.
Milyen vásár ez ahova mentek?Miket árulnak?Én is szeretem a vásárokat.Rita
Húúú ez hatalmas vásár!!! Mihály napi vásár és mindent lehet venni!! Ruhát öltönytől a pizsamáig, edényeket, szőnyeget, műszaki cikkeket játékokat, virágot, bármit.
Vannak kézműves termékek, kosarak, minden.
Sok a román, lengyel cucc is. Ma meg holnap lesz.
Én is szurkolok mindenkinek!!!
Olyan jó lenne :) M
Köszi! Még nem jött haza a párom :(
Jöhetne már :)
Amúgy csináltam ovutesztet mert kíváncsi voltam és negatív lett.
Azon gondolkodom hogy a teherbeesés rovatot olvasgattam hogy egyre több az olyan kérdés h: tegnap belenyilalt a petefészkembe lehetek terhes?
Én értem hogy mindenki szeretne teherbe esni de azért annyi ilyen értelmetlen kérdés van.
Jó hogy mi is görcsösen akarjuk de azért ez már túlzás.
Ráadásul ha beírná a keresőbe 600 ilyen kérdés volt már újabban naponta legalább 4!!
Nem? Na mindegy. Jöhetne már apuci vásározni akarok!! M
Nézzük az X-faktort :D
Voltunk a vásárba, vettem egy furi pizsit magamnak :)
Holnap írok lányok. M
Jó éjszakát nektek!
Nálunk apa elaludt, nagyon fáradt volt már, úgyhogy este nem volt akció, de reggel azért volt. Meg majd holnap, és hétfő hajnalban megint elmegy 1 hétre. Szorítsatok, hogy ne legyen addig ovum. Egyébként a katonák meddig élnek ha holnap este összebújunk?
Puszi nektek: Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!