Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
281/1402 A kérdező kommentje:
Na mutiiii! Nem teszteltél ma? Azt mondtad tesztelsz!
2011. okt. 7. 14:53
282/1402 anonim válasza:
nem teszteltem, mert ma megjött jobban. majd max hétfőn, meglátom, meg igazán sztem nincs már értelme. Anita
283/1402 anonim válasza:
Hát ez nagyon érdekes Anita!Miért nem tesztelsz??Lehet hogy mégis ott van a babóca.Rita
284/1402 anonim válasza:
basszus, képzeljétek úgy fáj a cicim, hogy húúúúú.... :D
Rita te teszteltél?
Azt hiszem majd hétfőn fogok. Anita
285/1402 anonim válasza:
Igen teszteltem,de még tegnap.Az egy nagyon szép negatív lett.Nekem sajnos a magas hőt szerintem a betegségem okozta, mert elég ramatyul vagyok.Illetve már csak az orromat fújkálom.Rita
286/1402 anonim válasza:
Ja, és nekem csak a bimbóim fájnak.És az is egy pár nappal ezelőtt jobban fájt, mostmár kevésbé.Rita
287/1402 anonim válasza:
biztos, hogy az miatt??? :D ANita
288/1402 anonim válasza:
Szerintem csak a betegség miatt, de a fene tudja.Egy pár napja fáj a derekam is meg a farokcsontom is,illetve a környéke.Nekem amikor terhes voltam nagyon fájt alig bírtam ülni.Nem tudom, hogy jó helyre húzta-e be a pém-et a ciklus.hu, mert akkor még minden lehetséges.Csak nem nagyon érzem hogy az vagyok.Rita
289/1402 A kérdező kommentje:
Anita, nagyon gyanús pedig a görbéd. Miért nem csinálsz egy tesztet, mert ha ott van a baba, még az orvosok tudnak segíteni!
2011. okt. 7. 15:19
290/1402 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy csinálj egy tesztet Anita.Lehet hogy babód van.Holnap reggel egy teszt?Én nagyon szúrkolok. Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!