Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
291/1402 A kérdező kommentje:
Marcsi elutaztál? XD
Vagy itthon van apuci?
2011. okt. 7. 15:38
292/1402 anonim válasza:
majd csinálok egyet.
áááá.... a Bogi nem akarja felvenni a papucsot amit vettem neki, nem tudom mit csináljak vele. :D Anita
293/1402 anonim válasza:
amit egyszer a fejébe vesz. XD akaratos egy kiscsaj. Anita
294/1402 A kérdező kommentje:
Az enyém is ilyen, már határozott elképzelése van az öltözködésről, kék cuccokat például nem hajlandó felvenni, mert az a bátyusé..XD
2011. okt. 7. 16:19
295/1402 anonim válasza:
XD nálunk is öltözködik. néha már az 5.-re sikerül eltalálni, hogy mit vegyünk fel. Anita
296/1402 A kérdező kommentje:
Szerinted hová tűntek a lányok?!
2011. okt. 7. 16:31
297/1402 anonim válasza:
nem tudom, mindenki eltűnt. gyerekcsinálós idő van. :D Anita
298/1402 A kérdező kommentje:
Az igaz, bárcsak itthon lenne az én apum is! Nem baj, majd holnap,,,,:)
2011. okt. 7. 17:10
299/1402 anonim válasza:
hétvégén aztán mindent bele. :) apa most nálunk is dolgozik, de aztán most úgyis mindegy. :D Anita
300/1402 anonim válasza:
Annak érzem, de szerintem csak beképzelem. Csináltam tesztet a menzi nem várt napján, de negatív lett, majd 2 nap múlva megjött és tartott 3 napig, amikor tovább szokott. De akkor, ha van is baba, nem marad meg. :(
Mindenkinek jó pihenést és sok pozitív tesztet! (Hétvégén nem biztos, hogy leszek.)
Üdv: Leigh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!