Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
252/1402 anonim válasza:
Én is megcsináltam és nekem is 8/4 lett.Rita
253/1402 anonim válasza:
Rita hány napig pozi az ovuteszt?
Mert már 3. napja pozi nekem... Hogy lehet? Nem csak 2 napig pozi??? M
254/1402 anonim válasza:
Lányok!A ciklus.hu-n hol lehet jelülni a betegéset?Nem találom.Meghüléses betegségről van szó.Rita
256/1402 anonim válasza:
Marcsi, nekem sajnos több napig volt pozitív, de nekem a PCOS-tól.Szóval nem tudok nyilatkozni erről a témáról.De úgy gondoltam hogy a jövő hónapban lehet hogy én is ovu tesztelek.Persze ultrahangos megfigyelés mellett.Mégsem bízom a véletlenre, nem akarom vesztegetni az időmet.Csinálsz ma is teszet?Rita
257/1402 anonim válasza:
Nekem mára ilyen lett a görbém, szerintem sajnos csak a betegség miatt.
258/1402 anonim válasza:
Már csináltam egyet és pozi..
Furcsa kicsit bár majd este is csinálok egyet, arra kiváncsi leszek!
Beteg vagy? Lázas is? Én is beteg voltam/vagyok még köhögök de lázam nem volt így nem vettem figyelembe a görbémnél. M
Moncsi????
259/1402 anonim válasza:
Kíváncsi leszek Marcsi, hogy az esti teszted is pozitív lesz-e.Mikor csinálod meg?Írj utána feltétlen.
Meg vagyok fázva, lázam nem volt még, de elég ramatyul érzem magam.Rita
260/1402 anonim válasza:
Oks megírom olyan 5 óra fele csinálom meg. M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!