Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Helló csajok!
Moncsi remélem jó lett a frizkód!?
Nagy a csend lányok! Lehet később felnézek de nem biztos.
M
Na sziasztok, látom zajlik az élet! Ezek a pasik, mind egyformák (tisztelet a kivételnek) mindig az anyukájuk szoknyáján lógnak. Remélem az én fiam is ilyen lesz XD
Na levágattam a hajam, megnéztem a fiam edzését, aztán fürdetés, vacsora, altatás, most tudtam enni. :(
Jól meggondoltátok az anyaságot? Igazam van Anita?
Jó, persze nem rossz ám, csak kellemesen fárasztó, így estére.
Jó reggelt csajok, mizu van? Csak én kelek ilyen korán?
Ezt nézzétek meg, ez most mi? Remélem nem az lesz amire gondolok:(
Jó reggelt! :)
Nyugi Moncsi ez semmi!!! M
Zsuzsi az még nem biztos... Várj nyugodtan amíg nem jön meg van remény!!!
Péntek van! Ki tesztelt ma????? M
Sziasztok!
Moncsi! nem csak Te kelsz jorán, te csak korán írsz: :) Szerintem 4:40-el, azaz 5:00-val én nyertem. :)
Gabchy
Sziasztok! Egy picit eltűntem, nem tudok itt lenni gyakran.
20 hónapos a lányunk, szeretnénk kistestvért, de nem akar jönni, ez lesz a 3. hónapunk, nem tudom, mi a baj. :( Ő az első hónapban összejött, gondolom jókor jó időben voltunk együtt, most lehet nem, mert akkor van "ovum" amikor gondolom, meg írja a kalkulátor, szerintem korábban, mert most fáj a hátam, a cicim, és a petefészeknél is szúródik pedig 1-én jött meg. :S De ebben a hónapban sikerülnie kell mindenkinek! 2-3 naponta együtt vagyunk, össze kell jöjjön.
Lehet a túlsúly is a ludas, mert 20 kg-ot szedtem fel 2 év alatt. :(
Ha ebben a hónapban nem sikerül, elmegyek a nőgyógyászhoz, mert ha nem jön össze a baba, nem tudom mi lesz (bölcsi?, munkahely?, mindegyik messze van) kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de így nem fog menni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!