Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Dehogynem Niki! Csak annyian vagyunk, már nem tudunk számon tartani senkit. Ne mondj ilyent légyszi! Mi van veled, írj, mert minket érdekelnek a csajok akik ebben a topicban "szerencsétlenkednek" !!!!
Visszatérve az ovura, reggel esik haza, hogy vessem rá magam, az ajtóban? :D
Szóval mondtam neki, hogy azért lett volna jó, ha jövő héten itthon van, mert akkor lett volna a babaproject, erre azt mondta, ne foglalkozzak vele, mert egyik gyereknél sem néztünk soha semmit. Igaza van a drágámnak.
Moncsi, a bekattant liba
Látom kezdenek tombolni a hormanok: :) Mindenki ovu körül van. :)
Gabchy
UI: Niki! izgulunk ám érted. :) Apára fel, reggel is kapd el. :)
Niki nemis igazán írsz nekünk hogy mi van veled..
Egyébként mindenkinek sikerülni fog ebbe az évbe a baba, max jövőév elején.. Januárra mindenki terhes lesz!!!
Moncsi szerintem meg se várd még bemegy az ajtón XD
Elég ha kiszáll a kocsiból! XD
M
Én is ezért hajtok, mire Zsüli 3 éves lesz jővő lúlius 30-án, meg kellene születnie. Tehát Zsüli is novemberben fogant, akkor ezen kívűl még van egy hónapom.
NIKI HOL TARTASZ MOST? Világosíts fel légyszi, mert nem olvstam vissza minden kommentet.
Na f@sza Marcsi! XD
2 gyereke mellett nem olyan egyszerű ám összebújni! Majd meglátod! Reméljük jövő nyáron.
Moncsi emlékszel még arra a reklámra h "Sanyika menjél aludni!!!"
Persze viccet félretéve nem könnyű de vagány kislány vagy, megoldod XD M
Ja még abban bízok, hogy papi szerint 17-én lesz ovum, hátha igaza lesz, azon a héten meg már szabin lesz.
Niki hol vagy?
Tényleg nem igazán írogatsz ám nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!