Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Nem tudom Rita.. Ne kenődj el még nincs veszve semmi!!!
Moncsi neked meg amúgy is később szokott ovud lenni nem???
A kutya mindenit amit én megjósolok annak úgy kell lennie!!!! M
Rita nekem a jóslatom bejön XD
Nyugi!!!!!! M
Nyugi Moncsi, még tényleg nincs veszve semmi.
Nekem viszont elúszott ez a hónap. Marcsi nekem nem jósolsz valami jót? :D Anita
Az volt a megérzésem mikor elolvastam a kérdésed Anita, hogy 2 hónapon belül babás leszel!!
Komolyan XD
Na meglátjuk XD M
Velem kapcsolatba mit jósoltok? Hó végén tudok pozi tesztet adni a férjemnek a szülinapjára????? M
Rita neked is sikerülni fog még ebben az évben!!!!
Azt láttam a kristálygömbömben!!! XD
Lányok! Ne adjátok fel!
Én nem számolgatok. Én csak tapasztalok! Tojcsi van ezerrel, így a napokban akció is lesz/ van. :) AZtán majd meglátjuk. Ha nem most , akkor majd a következőben. 1 hónap ide vagy oda már nem számít.
Szóval nem feladni, úgy tudom, hogy itt csupa optimista anyuka és leendő anyuka van. :)
GAbchy
Úgy látom én nem érdeklek senkit....na mindegy!
Niki
Ámen Marcsi, ámen. A jós szóljon belőled. :D
Egyébként neked tényleg szépen alakult eddig a görbéd, úgyhogy bármi lehet. Úgy legyen, ahogy szeretnéd. :D Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!