Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
sziasztok lányok. felteszek egy kérdést nektek hátha tudjátok a választ. :)
lehetséges, hogyha túl sokat iszom akkor nem mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok? csipkebogyó teából megiszom naponta tök sokat, esetleg a c-vitamin kimossa a pisiből a hcg-t?
görcsölget a hasam de még mindig nem jött meg, 2 hete késik. fájnak picit a cikóim is. Szerintetek? De már 6 tesztet csináltam és negatív, én már nem merek többet tesztelni.
lulu
remélem nálatok minden rendben van!
Lulu ha első pisiből csinálod akkor nem számít előző nap mennyit ittál.
Napközben már más a helyzet szerintem. M
első pisiből csinálom Marcsi. Akkor ez nem terhesség! váááááááá
lulu
A kiváncsiság kedvéért szoktam napközben is hőt mérni, és azt tapasztalom, hogy pé előtt az ébredési alaphőm környékén marad napközben is a hő.
Múlt hónapban pé után szintén pé utáni magasabb ébredési hő környékén maradt a hő.
Ma reggel 36,5 volt napközben 36,3, ebből arra következtetek hogy még ma is termékeny lehetek..
Mert ha pár nap múlva magasabb lesz az ébredési és a napközbeni is akkor pláne.. Hülyeség???
Tudom h napközben nem mérvadó, de így működik ahogy írtam akkor mégis csak van jelentősége nem????
Moncsi????? Hiába keltél korán eltűntél??? M
Létezhet olyan, hogy valaki terhes és a teszt nem mutatja ki, csak az orvos tudja megállapítani?
Leigh
ja,és nem vezetek görbét,feleslegesnek tartom.nagyon stresszes voltam miatta és nem jó.járunk meddőségire,magas prolaktinom volt,bromo segített.csak páromnak is van baja...
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!