Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
271/1402 anonim válasza:
kedden megyek orvoshoz! lulu
272/1402 A kérdező kommentje:
ITT VAGYOK!!!!!! Megjött a párom fizujának egy része, és egész délelőtt futkoztam. Jó sok komment volt, nem győzöm olvasni...Marcsi drága barátnőm, nekem a múlt hónapban 6 teljes napig volt pozitív a tesztem, de lehet még utána is, de nem csináltam többet!!!!És nem is fogok! Hagyadkozz a tested jeleire, és a hődre!
Pusz Moncsi
2011. okt. 7. 13:09
273/1402 A kérdező kommentje:
LÁNYOK! MARCSI! Most meg itt hagytatok?
2011. okt. 7. 13:39
274/1402 anonim válasza:
megérkeztem. lányom elaludt. Anita
275/1402 A kérdező kommentje:
Anita! Láttad a reggeli görbémet? Szerinted? Fáj a hasam, meg bő folyásom is van, de nem tojcsis. Ma vagyok a 10.napon. Moncsi
2011. okt. 7. 14:08
277/1402 anonim válasza:
nincs ehhez még kicsit korán??? Anita
278/1402 anonim válasza:
sztem ez még nem az lesz. Anita
279/1402 A kérdező kommentje:
Tudod nálam sosem lehet tudni :)
Valamikor középidőben, valamikor a ciklus végén a 25. nap körül van ovum. Ki tudja, lehet, hogy most meg az elején.:(
MARCSIIII!!!!!!
2011. okt. 7. 14:29
280/1402 anonim válasza:
de volt már ilyen, hogy a ciklus elején?
az én görbémet meg már meg sem mutatom, egyszerűen nem tudom mi van. ma megint felment 2 tizedet. na mindegy majd meglátjuk, ha nem változik hétfőn tesztelek. Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!