Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
361/1402 anonim válasza:
"egy üvegbe megküldtem volna" :DDDDD ez jó volt :DDDDDDDD
nagyon nevettem, de munkahelyen vagyok és befogtam a szám.
Marcsi már mindegy, holnap tesztelek, megírom majd úgyis, de félek az újabb scalódástól.
lulu
362/1402 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ma lenne peteérésem, mert azt nagyon is megérzem,mióta nem szedek bogyót. De akkor miért esett le?
Nagy szopacs lesz,ha szombatig lesz ovum. pedig tegnap éjjel mindent beleadtunk!
2011. okt. 10. 09:35
363/1402 anonim válasza:
mikor jön haza a párod Moncsi? görbéd nézve lehetséges a peteérés ha felugrik holnap. 28 napos a ciklusod?
lulu
364/1402 A kérdező kommentje:
Lulu! Össze-vissza ciklusom van, foggalmam sincs, mikor kellene megjönnie! A múlt havi 31 napos volt, de a júniusi 26 napos.
2011. okt. 10. 10:07
365/1402 anonim válasza:
igen, nálam is ez a probléma, nekem volt már 40 napos ciklusm is, most pl a 47.ik napon tartok.
367/1402 A kérdező kommentje:
Nekem augusztusban volt a biokémiai terhesség miatt 49! napos. Egyébként szombaton jön haza papi.
2011. okt. 10. 10:30
368/1402 anonim válasza:
lulu, Vica nagyon szép a görbétek. Ebből még bármi lehet. Anita
369/1402 A kérdező kommentje:
Én is egyet értek,bárcsak nekem is ilyen lenne!
Hol vagytok csajok!
Marcsi?
2011. okt. 10. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!