Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?
Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!
Négy év után most nagyon reménykedem!
Írjatok!!!
Gy.
Szia A!
Gratulálok a két csíkodhoz!!!
Mielőbb menj orvoshoz,hogy ha kell valami erősítő még időben megkapd és mindemellett meg is nyugodj mert tudod,hogy az idegeskedés nem tesz most jót!!!
Gondolj arra,hogy nem lesz semmi baj és hamarosan egy gyönyörű egészséges babuci boldog anyukája leszel!!!:)
Irigyellek de remélem hamarosan mi is követünk végre akiknek ez a hónap sem hozott sikert!
Vigyázz magatokra és nagyon boldog,NYUGODT baba várást kívánok neked!!!
Gáz van csajok:( írtam, hogy megjött a mensim, erre erős hányinger stb, mellfájdalom és ma pozitív teszt, Vékony a csíkom de azonnal ott van, ki is írtam kérdésbe hátha járt így valaki, most fogalmam sincs mi van.
Lia
Lia vagyok:) csajok elolvassátok, leírtam a végén mi volt tegnap:)) most rohannom kell védőnőhöz:) el sem hiszem:))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia Lia!
Nagyon-nagyon gratulálok neked!!!!
Hihetetlen ami történt veled!!!
Mostmár nyugodj meg és amint lesz lehetőséged dörgöld a bunkó doki orra alá a kis könyved!!!Vigyázz magatokra és én nagyon boldog babavárást kívánok neked!!!!
Millió puszi!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!