Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izgulunk együtt? Pozi tesztet...

Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?

Figyelt kérdés

Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!

Négy év után most nagyon reménykedem!

Írjatok!!!

Gy.

2011. febr. 28. 08:39
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

Szia A!

Gratulálok a két csíkodhoz!!!

Mielőbb menj orvoshoz,hogy ha kell valami erősítő még időben megkapd és mindemellett meg is nyugodj mert tudod,hogy az idegeskedés nem tesz most jót!!!

Gondolj arra,hogy nem lesz semmi baj és hamarosan egy gyönyörű egészséges babuci boldog anyukája leszel!!!:)

Irigyellek de remélem hamarosan mi is követünk végre akiknek ez a hónap sem hozott sikert!

Vigyázz magatokra és nagyon boldog,NYUGODT baba várást kívánok neked!!!

2011. márc. 16. 07:37
 52/60 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kedvességedet!

A

2011. márc. 16. 07:56
 53/60 anonim ***** válasza:

Gáz van csajok:( írtam, hogy megjött a mensim, erre erős hányinger stb, mellfájdalom és ma pozitív teszt, Vékony a csíkom de azonnal ott van, ki is írtam kérdésbe hátha járt így valaki, most fogalmam sincs mi van.

Lia

2011. márc. 16. 20:47
 54/60 anonim ***** válasza:
Juhéééééj, Lia, holnap azonnal dokihoz!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 16. 21:09
 55/60 anonim ***** válasza:
Lia mi a helyzet???????
2011. márc. 17. 10:52
 56/60 anonim ***** válasza:

Lia vagyok:) csajok elolvassátok, leírtam a végén mi volt tegnap:)) most rohannom kell védőnőhöz:) el sem hiszem:))

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. márc. 18. 09:04
 57/60 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok!Tegnap 10 órási!Tudtam Lia,hogy te vagy az még meg is akartam kérdezni!Minden jót!!!!
2011. márc. 18. 09:10
 58/60 anonim ***** válasza:
Megint Én vagyok!Basszus Lia el sem hiszem!Csodálatos!Gratulálok!!!!!!
2011. márc. 18. 09:14
 59/60 A kérdező kommentje:

Szia Lia!

Nagyon-nagyon gratulálok neked!!!!

Hihetetlen ami történt veled!!!

Mostmár nyugodj meg és amint lesz lehetőséged dörgöld a bunkó doki orra alá a kis könyved!!!Vigyázz magatokra és én nagyon boldog babavárást kívánok neked!!!!

Millió puszi!!!:)

2011. márc. 18. 10:37
 60/60 anonim ***** válasza:
Köszönöm, kedvesek vagytok, és örülök, hogy velünk örültök:)Nagyon boldog vagyok, de kicsit aggódok, hogy ugyan úgy mint eddig meg fog jönni vagyis lesz vérzés a mensi körüli időben, na de akkor majd rohanok dokihoz.Minden jót nektek!!Kitartást annak akinek még nem jött össze, mert most is láthatjátok, sem a hőgörbe sem a mensi nem bizonyíték arra ,hogy nem jöhet össze!!
2011. márc. 18. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!